Gå til innhold

Hei Moderator.


Gjest

Anbefalte innlegg

Kan dere ikke gjøre noe med den anonyme på kranglesida, som hele tida skal hevde at Cat68 har abortert, og ikke mistet et ufødt barn?

Jeg kan bare tenke meg til hvor sårende dette er for henne!

Vær så snill og få dette mennesket til og holde opp.

Cart er en fin jente, og har bare vært åpen om sine opplevelser.

Men da blir hun kalt selvopptatt og mere til, og hun skal vistnok ikke få lov å sørge heller.

Dette begynner å bli slitsomt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå får du gi deg. Her er det bare en som sier henne imot sår hun har gjort det samme selv. Nå må du ikke miste bakkekontakten helt her. Hvis anonym skal få kjeft, så må jaggu meg Cat få det også... Hun er ikke ett hakk bedre selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har IKKE kalt henne selvopptatt. Nå må du ikke legge tingene over på andre enn det dem gjelder.

 

Så du Cat mener at folk skal få advarsler for å si deg imot? Da bør ikke du heller si så mye. Lenge leve dobbeltmoralen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er det egentlig jeg sier imot? Hva er det jeg skal ha kjeft for. Det ver ikek ens jeg som startet den tråden. Jeg forsvarer meg, mot meninger dere prøver gi meg som jeg aldrig har hatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å herre gud. Gidd ikke diskutere en gang til Men du skrev faktisk på ett barn for lite at når man snakket om slike sider, så kunne man ikke inkludere folk som hadde mistet i første trimester. Husker det ikke ordrett, så jeg kan ikke sitere det. Å de trådene er slettet, så jeg kan ikke vise deg de. Men det kommer jeg aldri til og glemme. Du kan ro så mye du vil, men det var nå en gang det du skrev. Nå er jeg ferdig med den debatten. Har fått fram det jeg mente uten om du har skjønt det eller ikke. Å hvis jeg skal på kjeft av moderator pga det, så får jeg få det da. Det forteller bare mer om deg og siden enn om meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh nei du, det er ingen tråder der som blitt fjernet. Og jeg har også lagt ut en link på Kranglesiden idag om hva som ble skrevet den gangen. Og der sier jeg ikke det du nå sier!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og dessuten Om du får kjeft av moderator for noe du sier, så skal faen i meg ikke jeg ha skylda for det. Du får stå for det du selv sier!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha skylden? Der beviser du bare hvor dårlig du leser.. Jeg har bare sagt at du bør få like mye kjeft for det du skrev hvis jeg skal ha kjeft for det jeg skrev, for du er ikke hakket bedre selv. Å de sidene ER fjernet. Bare se selv. De er ikke på "Et barn for lite" sidene lenger. Synes du skal skjerpe helligheten din litt, for du skriver like mye tull selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hva har jeg skrevet som jeg fortjente kjeft for. jeg spør og spør men får inget svar på det. Ta det litt med ro du jeg holder på å samler de trådene fra et barn for lite sidene her så får vi se da. jeg har ingen problemer med å komme meg inn på et barn for lite siden jeg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

her er alle linker jeg har vært med på å si mitt syn på dette. Som du ser nedover så er det 2 linker hvor jeg kan se at jeg sagt at jeg ikke kan sammenligne min situasjon opp imot en som har hatt sa. Me det mener jeg jo ikke at ikke dem kan ha en like stor sorg som den jeg opplevde eller den som de opplever som mister senere en det jeg gjorde. Jeg skjønner ikke hvordan du kan trekke den slutningen. uansett er de flere tråder som forteller deg motsatsen. Håper vi blir ferdig med dette nå.

 

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3839738

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3879882

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3968914

 

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3983036

(lurer på om det kan være denne du mener, isåfall sier jeg egentlig ikke noe annet her heller. Jeg sier nemmelig ikke til noen som mistet et levende barn at jeg vet hvordan dem har det, men jeg kan si at jeg vet hva tap og sorg er)

 

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3998257

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3973326

 

http://www.dinbaby.com/forum/thread/3974825

(eller så var det denne, nå begynner det å bli klarere. Du har altså fått førståelsen av at jeg ikke mener at de som mister i en sa i første trimester ikke kan ha en like stor sorg?? Det kan jeg. Men igjen kommer man tilbake til det faktum at man ikke kan sammenligne situasjoner og det har jeg aldrig hatt et ønske om heller. Jeg mener heller ikke at de som mistet et levende barn skal føle førståelse for min SITUASJON, men Vil gjerne ha respekt for min SORG!!)

 

http://www.dinbaby.com/forum/thread/4196510

 

Vel det var alle trur jeg. hvor finner du at jeg er ondsaksfull mot noen i disse??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å herre gud så elendig du er å lese. DE TRÅDENE DER SU SKREV FÆLE TING OM FOLK SOM HAR MISTET FØR DEG ER BORTE!!!!! DU SKREV "DA SNAKKER JEG SELVFØLGELIG IKKE OM DEM SOM MISTER I FØRSTE TRIMESTER!!!!!!!!! Kan ikke du snart våkne så mye at du i d minste ser hva jeg skriver? At du skal skjønne hva jeg mener har jeg skjønt ikke går. Det er du for opptatt av dine poenger til og skjønne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...