Gå til innhold

Nimånedersgruppe


Line_78

Anbefalte innlegg

Da er vi tilbake fra nimånedersgruppe (gutten vår er 9,5 måned da). Han er nå 9,6 kilo og sånn ca 75-76 cm lang. He he, ikke lett å måle og veie en gutt som bare vil snu seg for å krabbe vekk. Følger vektkurven sin fint.

 

Var bare ett annet par på gruppa denne gangen. De to babyene hadde det gøy sammen, og var opptatt av å sjarmere de voksne til stede :-) Veldig morsomt å se jevngamle sammen sånn, hva som er likt og hva som er ulikt. Tydelig at forskjellige barn lærer ting i litt ulik rekkefølge :-)

Vår gutt var ivrigere på å komme seg rundt i hele rommet, og mer opptatt av å komme seg opp og stå. Hun andre krabbet også litt rundt, og var kjempeflink til å sette seg på rompa, og til å sitte og klappe, to ting vår søte lille klump ikke er i nærheten av ;-) Tror ikke han har tid til å sette seg ordentlig jeg, han sitter bare på knærne (med rompa nedpå hælene), klar til å krabbe videre.

 

Og når helsesøster spurte om nattesøvnen ble vi nesten litt misunnelige, hun andre sov hele natta gjennom, våkna 6-halv 7 for litt melk og sov videre til 10-11. He he, det er et triks vår gjerne kunne lært! Vi får vel ta nattavvenning snart så vi også får sove hele natta.

 

Hvordan er deres barn nå? Veldig spennende tid dette, skjer jo så mye!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...