Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Hei83!

Recommended Posts

Guest

Har du født ennå? er noe i gang? vi er såå spente!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

baby3-2013 :)

Har ikke født enda nei :-( Og INGENTING på gang. Det er nok koselig å bo inne i magen min! Nei...han må nok tas ut med makt om en liten stund tenker jeg...ingen tegn på at han finner det for godt selv i allefall. Huff og huff, er lei nå. Skal på kontroll i morgen, så da får vi se hva som skal skje videre.

Fødestøv mottas med takk :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ååh.. kjedelig! du må oppdatere oss, når ting skjer... skjønner du er lei!

 

masse fødestøv sendes til deg!

 

lykke til! og hold ut! :) det er noe fantastisk som venter deg om noen få dager!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Halloisen Hei83...

 

Har han satt seg fast der inne??? Får håpe han ikke kommer på fredag den 13 da.. hehe... Skjønner du er lei nå. Er lei sjøl også, enda jeg har 27 dager til termin. Skal se det blir sånn som jeg spådde: du føder 14 dager etter, og jeg 14 dager før.... Ikke noe stort håp for det nei:)

-sender iallefall flere tonn med fødestøv til bygda:) og MASSE LYKKE TIL!!!!

 

Tenk, snart holder du verdens skjønneste gutt i armene dine:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ingrid og Marielle

hei83!

kjedelig å vente?? jeg tipper babygutten din kommer den 16.oktober! hehe..

som legen på føden sa til meg sist: :babyen kommer når den er klar for det: akkurat som det er en trøst når du går over tiden....

masse lykke til!!!!

klem fra

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hallo :-)

 

Jeg kjeder meg nesten ihjel om dagen. Ikke mye som trøster når man må gå over tiden, men de fleste er "flinke" til å si "nå MÅ han komme snart"og "han kommer når han er klar"; for no tull, han har vært klar lenge mener nå jeg! Veldig gøy når telefonen ringer også : "Jasså..du er hjemme enda ja....trodde du var på sykehuset jeg nå". Det tror folk bare fordi det tar 3-4 ring før jeg rekker å svare....HALLO det tar litt tid å vagge seg fra et rom til et annet da! Hmm....merker jeg begynner å bli litt grinete innimellom nå, tåler liksom ikke så mye, ikke noe hyggelig det heller.

Å gå overtid altså (selv om det foreløpig bare er to dager) kan suge livsgnisten ut av selv den største optimisten!

Men men...nå MÅ han jo komme snart... hehe :-) (senest om 12 dager, da blir jeg evt. satt igang).

En jordmor sa til meg at jeg fikk nyte de siste dagene med mage nå...ehh ja, får prøve det da...selv om jeg synes nå egentlig magen er ferdig nytet i løpet av de siste 40 ukene som har gått.

 

Koselig med hilsen fra dere spreke novembermammaer og januarmamma da. :-)

 

Jeg skal holde dere oppdatert :-)

 

Håper det fødestøvet virker mammafor1.gang :-) Forrige ladning kom nok ikke helt fram, for det hjalp i hvertfall ikke noe ;-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Monica Belinda "høygravid"

Jeg vil også ønske deg lykke til og jeg tenker på deg flere ganger om dagen. Når gutten din er kommet ut, kommer du til å le av oss som vagger og syter over hvor tunge og leie vi er...... For hvis du er i form vil vi jo se dette vidunderet som har kost seg så innmari inne i magen din. Hvis det er noen trøst tenkte jeg etter at alle mine ha prøvd å komme ut før tiden, hvorfor de ikke trives der inne.... Særlig når man prøver sitt beste for å legge forholdene til rette for den ufødte. Men men, jeg tror det skjer noe snart med deg! Vi får følge med og håpe du gir oss beskjed! Kjenner forresten en annen som går og venter fælt om dagen, kanskje dere kommer samtidig på sykehuset? Uansett lykke til!

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hei hei :-)

 

Skjer fortsatt ingenting. Men det kan vel starte fort også dette her så... *håpe håpe* .

Jeg tenker jeg svart gjerne vil vise fram vidunderet, når han endelig er ute, så besøk er hyggelig :-)

Jeg sender nok noen meldinger, når ting skjer.

(har forandret nick...tror jeg hvis jeg fikk det til...er jo ikke lenger høygravid, så bruker bare navnet mitt nå).

 

Ha en strålende helg alle sammen :-)

 

Snakkes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hmm...det vil si...jeg er vel fortsatt høygravid - i aller høyeste grad, men er forbi termindato og sånn så da er det like greit å bare bruke navnet mitt. Det er om noen ganske få dager jeg ikke lenger er høygravid - HÅPER jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Han vil ikke ut enda altså?? Det er nok altfor godt å bo inne i magen:) Var ikke du på kontroll?? Hva sa legen da?? Blir du satt i gang hvis det går altfor lang tid??? Krysser alt jeg har for at han snart kommer, og vil gjerne se vidunderet når du er klar for besøk:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Han vil ikke ut nei. Han ligner vel på sin far, han ble tatt med keisersnitt 3 uker over termin, da andre igangsettings tiltak (drypp osv.) ikke hjalp!!

Jeg må ikke gå "mer" enn 2 uker over termin jeg da, men jeg kunne heller ikke settes igang før jeg/baby var klar sa legen. (har følt meg klar i flere uker jeg men...) Skal på kontroll igjen på onsdag, hvis han ikke har kommet enda da kommer legen til å bestille igangsetting på sykehuset senest 2 uker etter termin, så det blir tirsdag den 24. Så uansett er det ikke mer enn 10 dager til nå :-) Det er jo positivt.

Så det er nå ikke helt umulig at vi møtes på sykehuset, hvis du er så heldig å føder litt før tiden, det var vel helt i begynnelsen av november du har termin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Har termin den 8. nov, så da må det nok skje et under tenker jeg:) Tror ikke jeg er så heldig å komme igang så mye før. Venninna mi har en sønn som blir 2 år den 24:) Fin dato det da.... Hold oss oppdatert, er så spente:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Heihei!

 

Er det mulig...fortsatt ingen bebbis!!! Jeg får telle ned til den 24. nå er det "bare" 8 dager til. Begynner nesten å miste litt troen på at dette setter i gang av seg selv.

 

Mammafor1gang, nei du er vel ikke så heldig at det starter så mye for tidlig, du er jo førstegangs du også. Men når jeg har født, skal jeg sende deg alt det fødestøvet jeg kan så du slipper å gå overtid...hehe...det er nemlig kjipe greier :-)

 

Ha en fin dag jenter :-)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Monica Belinda "høygravid"

Det sies jo at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.... Om det er noe hjelp( sikkert ikke).

 

Siden rommet til min bebbis ikke er klart, har jeg drøyd så lenge med å finne frem og gjøre ting klart til han kommer. Her forje natta drømte jeg at han ble født og ikke hadde klær, seng eller noe annet klart... Fikk så dårlig samvittighet da jeg våknet så da var det bare å finne frem og begynne å vaske noe tøy( har jo så mye fra før).

 

Fant bl.a endel sengetøy, også par stk som er veldig jentete. Og nå som jeg har gitt opp og ikke skal ha flere etter denne gutten lurte jeg på om noen var interessert i det? Det er veldig søtt... Kan ta det med på onsdag så får dere se.

 

Sender fødestøv til heidi!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Det må bli ingrid el kommende mamms det da:) Resten venter vel gutter....

 

-Var hos fysio i dag, og hun mente jeg hadde sunket ned.... Spennende..... Kjentes ut som det var noe som skjedde i går også, men vet liksom ikke helt hva jeg skal kjenne etter:)

 

-sender over noen tonn fødestøv i dag også jeg Heidi:) Må vel skje noe snart nå vel:) -Vi andre sees på onsdag!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Heisann :)

 

Heidi da. Må er du 7 dager over. Skjer nok snart noe da. Gikk 9 dager over je med den første. :) Lykke til :)

Må bare minne dere andre på at Annemor36 oxo venter jente da*hehe*

Kan oxo fortelle at hu hadde bursdag i går, slik at hu oxo er 37 år nå, men pratet på at hu ville beholde nicket sitt for itte å skape forvirringer her*ler* Je blir itte 38 før etter jr er født :)

Vet itte om je kommer i morgen. Mannen min skal på MR i Gjøvik i morgen tidlig, men det er for tidlig til at je kan bli med han og treffe dere mens han er der. Skal oxo prøve å samle energi til å få laget sylte til jul her oxo. Men tviler je kommer. I så fall får dere bare kose dere, så får je se på neste treff :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Hei Annemor 37.

 

-Såklart, tenkte ikke på Annemor 36 jeg, men det er kanskje for det er så lenge siden jeg så henne sist...

- OG FOPRRESTEN ANNEMOR 36: HAPPY BIRTHDAY:)

-Håper du hadde en fin dag:)

 

Håper også jeg rekker å se dere en tur til før jeg skal i ilden.....

 

-Åssen er det med Heidi i dag da???

Har det skjedd noe enda??? Vil ikke plage deg på tlf, så jeg spør her jeg... Får vel svar om du fremdeles er hjemmme.. hehe:)

-Masse fødestøv til deg i dag også:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hei Annemor36 - Grattis med dagen som var !!! :-)

 

Annemor37: At du gikk 9 dager over med din første og nå venter din fjerde, finner jeg bare rett og slett ubegripelig!!??.....neida, det er vel som de sier at alle plager og vondter i svangerskapet er glemt så fort babyen er ute. Regner med det...men allikevel tror jeg det blir en stund mellom 1 og 2 her.

 

Ellers sitter jeg her fortsatt like gravid jeg da....kontroll igjen i morgen. Så får vi se hvordan den går. Håper legen sender meg på føden for igangsetting på flekken...........ehh...tror nok ikke det, for jeg er jo frisk som en fisk,; bortsett ifra at alle musklene i hele kroppen er totalt utslitte og nattesøvnen rimelig fraværende, men det er ikke nok, så lenge jeg spiser og får bittelitt søvn om natta, synes legen det er bra han.

 

Hvordan er går det med formen til dere andre gravide da?? Mange av dere har ikke mange ukene igjen dere heller?

 

:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Monica Belinda "høygravid"

Gratulerer med dagen til Annemor36!

 

Jeg synes formen er plutselig litt bedre, ang bekkenet. Har hørt at når babyen synker ned litt kan det bli bedre.... Høres litt omvendt ut egentlig!!? Men sover godt om natta og har litt overskudd om dagen. På kvelden klarer jeg derimot ikke å sitte, blir liggende på sofaen som et slakt..he, he. Men er nok lettere til sinns iogmed at det ikke er så lenge igjen(kan jo diskuteres) og at nå er det ikke så farlig om han vil ut. Hjelper på humøret det...!

 

Men føler meg så veldig gravid.... Ingen klær passer nesten, gravide klærne er så trange....Joggebuksene sklir ned.... Ja, ja regner med at flere har på samme måten.

 

Høres ut som det er flere fødsler i vente i nærmeste fremtid... Gleder meg til å høre mer fra dere i morgen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Halla :)

 

Ja en kan lure på hvordan en får seg til å klemme i veien med nr 4, men som du sier Heidi så glemmer en smertene fort. hehe.

Men må jo tillegge at je hadde 3 svangerskap uten problemer og raske fødsler. Tror skrekken henger mere i for de som har laaange fødsler med masse smerter.

Denne gangen så tror je at je "blokkerer" ut tanker om fødselen. Men nå som det kun er igjen 34 dager, så begynner det å komme LITT tanker om det og gruer meg litt. Men je er en slik jente at je tar som regel ting på sparket. hehe. Hater å vite om ting på forhånd, for da gruer je meg veldig. Det gjelder det meste. hehe. Men nå er je såpass lei at je ønsker det snart er over. Jr har presset myye nedover i det siste og gitt meg en del smerter i underlivet så je håper han har sunket og festet seg. Skal bli spennende å høre hva legen sier i morgen.

 

Håper Heidi har kommet seg i veien nå :) Skulle ønske je var deg og ferdig med det :) hehe

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hallo :)

 

Er her fortsatt jeg; like gravid. Som nevnt har jeg vært på kontroll hos legen i dag. Alt var var i skjønneste orden...bortsett fra at denne babyen fortsatt holder til INNE i magen da. (lurer på om han har grodd fast..??) Jeg sa jeg synes det var lenge å vente helt til over helgen med time på sykehuset for sjekk, fordi jeg nå er så sliten og begynner å bli engstelig også for om junior virkelig har det bra inni der. Når ordet angst blir nevnt, blir man tatt på alvor med en gang; så legen ringte føden for å bestille en sjekk på meg før helgen, jeg skal få komme inn i morgen klokka 9. Jippi!! Legen min sa jeg skulle pakke med noen klær og diverse til i morgen i tilfelle....så nå er jeg optimist...kanskje *håpe håpe* fødselen blir satt igang i morgen? Det hadde vært stas!!

 

Hatt et koselig treff i dag dere da??? Mens dere koste dere med all slags kaker og godsaker; koste jeg sofaen jeg :-) Sofaen er blitt en god venn.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hallo du!

Jada, vi hadde det kos som alltid vi.. tenkte på deg og lurte på om ting var endelig igang..hehe... men tenk, kanskje imorgen!! ? håper det for din del...

du må fortelle oss når ting er igang! send en mld eller noe! :)

 

og masse lykketil!

 

****Fødestøv****

Share this post


Link to post
Share on other sites
Monica Belinda "høygravid"

Lykke til i morgen da Heidi! Tenk at du kanskje møter babyen din for første gang i morgen.........så spennende!

 

Ønsker deg all lykke og krefter til evt fødsel i morgen!

 

Blir spennende å høre fra deg igjen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lene og Leander

Åååå, så spennende:)

 

-Håper de ikke sender deg hjem igjen i dag, og at det ikke er mange timer til du får se den lille babyen din:)

 

Masse lykke til iallefall!!!!

 

KLEM

Share this post


Link to post
Share on other sites
baby3-2013 :)

Hallo hallo :-) Er fortsatt hjemmeværende jeg!

 

Joda, ble sendt hjem gitt. De setter ikke igang fødselen før 2 uker etter termin, så lenge alt er bra med mor og barn. Jeg er jo frisk som en fisk, har blodtrykk som en 20-åring!!! :-) osv hehe...og alt er bare velstand.

Har fått time til igangsetting på tirsdag klokka 9 da. Men legen hadde stor tro på at fødselen kom til å starte av seg selv i løpet av helgen. Hadde ultralyd og registrering av fosterets hjertelyd og registrering av rieaktivitet. Så fikk jeg modningsakupunktur - håper den gjør susen. Legen var kjempehyggelig og det var alle jordmødrene vi snakket med også :-)

Synes ikke det er så ille akkurat nå, fordi ble veldig beroliget av at alt er i skjønneste orden + at vi fikk en forklaring på hvordan det gjøres når fødselen må settes igang og skjønner hvorfor de helst vil at det skal starte av seg selv.

 

Anders så et av parene som vi var på sv.skaps kurs med nedpå sykehuset da...de hadde termin uti november en gang, men hadde alt fått beibien sin....

 

Have a nice day :-)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...