Gå til innhold

søvn


shevil og Alver

Anbefalte innlegg

Hei dere,

 

Er det noen av dere som har noen gode tips angående søvn? Vår lille gutt vil ikke sove, selv om han er kjempetrøtt. Problemet gjelder på dagtid.Vi bruker fryktelig mye tid på godsnakking og vugging osv. Det eneste som hjelper er å trille tur, så jeg triller i halvannen time hver dag så sant det ikke regner. Dette er bare fint for de ekstra kiloene til mamma.. :-) En perfekt dag, har han tre slike lengre soveperioder. En på formiddagen, så en tur utved 15-tiden, og så en lengre på kvelden ved 20 tiden og utover. Når dette fungerer virker han fornøyd. Problemet er at dette er ikke så ofte. I dag har han bare sovet på trilleturen. Alt for lite! Han gråter og gråter for han er jo overtrøtt. Er det noen som har opplevd/opplever det samme?

 

Ammer han på natten fra ca. 05 og utover, vekselsvis sove/spise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gutten vår har begynt å stresse litt når han er veldig trøtt om dagen, er veldig urolig og gråter en del. Hjelper hvis jeg sitter og passer på at tutten hele tiden er i munn og stryker han på magen (med klokken, leste at det hjalp hvis babyer har magevondt), etter en liten stund har han funnet roen og sovnet....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm er dette en slaga periode det går gjennom? samme har skjedd siste uken med jenta mi, sover mindre selv om hun er trøtt, vært mye mer sutrete denne uken..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt en pyton kveld. Han har endelig sovnet (ca. 1 time siden), helt sikkert av utmattelse. Gråt nesten sammenhengende i 3 timer.....Fått nok mat og har rapet, men tror kanskje han kan hatt luft i magen. Dette var ikke noe sutring, men illskrik!

 

Dumt når han sovner så sent, kommer jo helt galt ut i forhold til natten. Vi pleier å mate han godt ved 23 tiden, slik at han tidligst våkner 04.30 for nattmat. Tror dette blir en laang natt for mor.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja håper det går over snart, stygt å si det men nesten glad for at sambo er sykmeldt slik at vi kan dele opp nettene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her finner hun roen dersom vi bærer henne liggende på magen over underarmen vår. Der kan hun sovne ganske fort hvis hun er urolig. Hun liker også å ha noe tett opptil fjeset, så iblant legger jeg en gasklut lett over fjeset slik at pusten hennes blir reflektert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...