Gå til innhold

Alle menn her inne - vær snille å svare på dette


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

jeg synes nå dere er litt slemme mot personen som spør.

Typen min har forklart tydelig for meg hva han liker og ikke liker.

Alltid noe nytt å lære, og alle er forskjellige. Noen liker å bli sugd, andre faktisk ikke., så dere kan enten si noe positivt eller bare hold kjeft synes nå jeg.

 

Måten dere skrev på virket heller ikke voksent.

 

til du som lurte: Det kommer ann på personen, noen liker hardt og sakte/fort, mens sndre løst og sakte/fort, noen liker å bli berørt kun ved hodet og andre begge deler.

 

Men uansett så tror jeg at alt blir bra jeg;0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja og nå er jeg litt småkåt etter å ha lest alle fantasi-innleggene. Da måtte jeg jo finne deg da vet du!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor gammel er du a Yppert? 14????

Jeg trodde også før at alle menn likte å ble berørt på samme måte, men der tok jeg feil! Måtte nesten "omskoleres" jeg da jeg møtte han jeg er sammen med nå. Han og eksen ville ha det på TO VIDT FORSKJELLIGE måter!

Syns du skal la være å svare jeg om du ikke klarer annet enn å slenge dritt. Modenhet er noe dritt når man ikke har det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei dr.dppert det var ikke jeg som var hovedinnlegger.

Jeg leste dette og synes at du var helt forferdelig dust bare.

 

Ikke heng deg opp i at jeg ikke brukte store forbokstaver på navnet ditt da.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du er da så utrolig barnslig.

Du tror vel du kan alt om hvordan jenter liker det du?

Vi kan HELDIGVIS fake. tipper maange har gjort det med deg, (hvis du da er gammel nok til å ha hatt sex)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For ei skrulle av et kvinnemenneske. Dr. Yppert har et utrolig godt poeng, og det er at slike som deg bør holde seg unna sex eller mannfolk! Tror du virkelig ikke at mannfolk som er dreven i sexakten ikke avslører fake? er du virkelig så sneversynt og trang i nøtta at erfarne mannfolk ikke merker forskjellen? Du passer utrolig godt til Dr.Ypperts fikleteori og bør innse at du er en sextaper og bør virkelig holde deg helst alene, kjøp en dildo eller noe du kan stappe opp i dåsa! Du klarer sikkert og fake en orgasme for deg selv også. PS. det er slike som deg som er årsaken til at mannfolk går bananas og skaffer seg elskerinner. Du bør bare innse at du er et seuelt analfabet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som er kvalmt her er når noen rakker ned på en person som stiller et enkelt spørsmål og det på en side der hvor det faktisk hører hjemme.

Dryppert har sikkert masse erfaring fra pornosider og en to - tre desperate damer. Det betyr ikke at det er nødvendig for ham å være frekk og vanskelig. Han er ikke noe sjarmtroll på kranglesiden heller, men der hører det jo med å være frekk.

 

Kan dere ikke svare skikkelig så hold dere borte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opplever ikke Dr. Yppert som frekk, men ironisk. Dessuten så harselerer han med de aller fleste! Tror han liker spesielt at debetanter blir småforbannet eller drittsur. Men han har rett i at du må være totalt blottet for sexerfaring og totalt ubrukelig i sengehalmen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden du selv mangler evnen til å stoppe opp og ta til vettet samtidig - ikke hakk på HI, ironisk eller ei. Hun har nok ikke skrevet annet enn hovedinnlegget skjønner dere. Hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvfølgelig går jeg bare etter gifte damer!!! Faktisk ganske kresen også:-) Penisfikklere og de som behandler penis som et "prøvesmaksopplegg" er den værste sorten jeg møter. Rett og slett diskøsting.... Er man sexuelt analfabet og totalt blottet for sexuell fantasi inkludert erfaring, så bør man kutte ut å ha sex!!! Det finnes faktisk ikke noe mer irriterende enn å slepe med seg ei sklie hjem fra en eller annen fest, som tror hun er reneste sexguruen i senga og som jeg opplever som ei "forbanna penisfikkler". Og penisfikklere er de som også er så forblåst i nøtta at de til og med prøver å simulere/fake orgasme etter noen sekunder!! kvalmt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvem gidder vel å bry seg med en fjortisgutt som Dr. Yppert. - Sniker seg inn på mors PC og kom tilfeldigvis over linken til dinbaby.com. En bråkjekk type som ikke har vært i nærheten av andre damer enn sin egen mor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er så søt:-) Bare si tid og sted, så skal jeg avgjøre om du er en penisfikler eller et mulig fremtidig sexualobjekt:-) Du får ha en fortreffelig aften min lille sklie, så får vi håpe fremtiden kan avgjøre om du er verdt tittelen som Fikler eller verdig sexpartner:-) kos og klem til deg. Pausen er over no, så noen må jobbe også vet du......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...