Gå til innhold

Til dere som lager middag selv


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Så lenge guten vår berre åt finmost mat, hadde eg som regel leverpostei i middagen hans. Rik på jern, og veeeldig lett å mose/blande i maten.

 

Det er først no som han plukkar opp matbitar sjølv (frå 7-8 mnd) at han har fått andre typar kjøt.

Eg synest det blei "kavete" å skulle koke kjøtt og mose det, men om du vil prøve så er det lurt å ikkje bruke kjøttdeig i alle fall, sidan den er tilsett både salt og krydder og gudane veit kva andre uhumskheter.

 

Kyllingfilét eller andre filétar burde gå heilt fint, men det kan vere vanskeleg å mose, du må nesten berre prøve deg fram.

 

Viss det ikkje er allergi i familien sa helsesøster til meg at vi fint kunne gje guten vår fisk frå han var 6 mnd, det er mykje lettare å mose.

 

Då han var mellom 7 og 8 mnd nekta han å ete most "babymat", så sidan den gong har han berre fått det som vi andre har ete til middag, delt opp i små, små bitar.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...