Gå til innhold

7 mnd gammel...


Gjest

Anbefalte innlegg

Og nå har han hele 6 tenner ( 2 nede og 4 oppe), krabber, og reiser seg på knærne.. Ikke lenge til han reiser seg helt...

 

Begynner å bli årntli stor gutt nå ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Ja de vokser utrolig fort! Er jo knapt nok babyer lenger nå :-)

 

Han her er drøyt 7,5 måned nå, og har åla seg rundt ganske lenge, men ikke krabba. Begynte å reise seg opp på knærne mens han støtta seg i ting for ikke så lenge siden (først sprinklene i senga), og begynte ganske kjapt å reise seg helt opp innimellom så han står. Og det virker som om dette hjelper på krabbinga, for nå hender det han krabber et par "steg" før han legger seg ned og åler videre (krabbinga går jo ikke akkurat fort enda da ;-) )

 

Femte tanna brøt gjennom i dag, så nå har han to oppe og tre nede. Og de brukes flittig til å bite mamma når vi ammer, au au!

 

All denne bevegeligheten medfører jo litt knall og fall da, fikk sin første (bittelille) blåveis i går. Ellers er jeg spent på når han skal lære seg og sette seg opp da, det nærmeste han kommer er at han setter rompa ned på hælene når han står på knærne :-D Men hvem har vel egentlig tid til å sitte når man har en hel verden å utforske ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...