Gå til innhold

til dere som vet om dette med sex etter fødsel, noen som har samboer som ikke vil ha sex?


PrincessElisabeth

Anbefalte innlegg

min samboer har vært litt utent på meg etter at magen kom, ikke at det er meg det er noe galt med, understreker han veldig klart, men at det føles litt galt...hvordan kommer dette til å bli etter fødselen...er det flere av dere som ikke har det samme sexlivet etterpå?

noen som har hatt det slik som meg, at det er du som er tent og samboer er ikke tent, hvordan gikk det for dere etter fødselen?

vet at dette varierer fra person til person, men skulle så gjerne ha hatt en liten visshet om det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

vet ikke hvordan det blir etter, ettersom dette er mitt første barn, men om det er noen trøst er det som hos deg liten lyst fra min manns side disse siste månedene av graviditeten. Masse kosing og klemming, men der stopper det. Jeg har gitt opp å prøve, det blir man bare lei seg og frustrert av, så jeg har bare innsett at jeg sikkert må la det vente til etterpå. Håper det blir bedre da. Lykke til du også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei!

 

har det som deg. jeg har vært tent hele veien, mens samboer nekter. i begynnelsen var jeg så kvalm at jeg ikke orket, men da kvalmen gikk over, ville ikke han pga magen. han syns vel det er ekkelt at det ligger en unge inni der. har fått napp kanskje max 8 ganger jeg, siden 4 mnd..og nå er jeg på overtid, men mannen er ikke til å rikke. da får visst ungen bare komme når den vil.. vet jo ikke hvordan det blir etterpå, men må da være begrenset hvor lenge disse mennene kan greie å holde seg på matta;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er ganske vanlig at det heller blir motsatt ETTER fødselen... Først blør man jo i mange uker, og dessuten gjør alle hormonene etter fødselen at de fleste blir utrolig tørre i slimhinnene - også "der nede" - i mange måneder etterpå. Du kan jo prøve å fortelle mannen din DET, og høre om han ikke har lyst til å benytte seg litt av deg mens du ennå har lyst og han slipper å bruke glidekrem?! Det er jo helt pottetett mellom livmor og skjede, han klarer ikke å plage babyen, uansett hvor stolt han måtte være av utstyret sitt :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge var ganske tent her, samboeren min ville hver dag:) Han tente skikkelig selv om jeg var/er gravid. Etter den første fødselen (hks), så er det klart at det dabber litt av, man er mere sliten og man er ikke lenger to -noen andre å ta hensyn til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått ganske raskt lysten tilbake, dvs ca 6 uker etter fødselen. Litt dårlig selvtilitt men det gikk bra...da kjæresten hadde vært uten sex så lenge at han sikkert tenkte minimalt på noen kg for mye...

 

Gode råd: Tren bekkenbunn fra dag 1 ( selv om det er det siste du har lyst til..)

Tror det er lurt å vente minst 2 mnd da hodet er klart før kroppen. Ta dere god tid! Og bruk glidekrem/ olje!

 

Du kommer til å synes det er kjempe kos , men merke det er litt slappt, dvs du ikke har like god kontroll over knipene, og mulig kommer det prompelyder du ikke blir særlig stolt over...:)

 

Tolmodighet,- det tar noen mnder til før alt på en måte føles som det en gang var...men det blir bra!!!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

PS : prompelydene kommer fra skjeden fordi det kommer luft opp under akten...litt kjiipt også under sit-ups i starten ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mannen min fikser ikke sex når jeg er gravid. han er livredd for å skadde babyen. Han har lyst men blir redd når han ser magen. Alternativet vårt har derfor vært å finne en stilling hvor han ikke ser magen. Etter tidligere fødsler har han vært kjempeklar fra første dag.

 

Sexlivet etter en fødsel avhenger sannsynnligvis av hvor mye overskudd du selv har. For min egen del har ikke sexlivet forandret seg etter fødslene.

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det som deg både i forrige svangerskap og i dette svangerskapet. Jeg har økt lyst og han vil ikke.

Det som skjedde etter fødsel sist (det var en lang og kjempetøff fødsel), var at jeg mistet totalt lysten. Jeg fikk ikke tilbake min normale sexlyst før barnet var nesten et år. Vi hadde jo sex, men jeg var lissom ikke helt til stede om du skjønner hva jeg mener. Det hadde ikke noe med sambo å gjøre, men jeg hadde bare ikke overskudd og plass for sex. Forholdet til kroppen min endret seg også. Sikkert ikke dette du hadde lyst å høre, men slik var det for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt lite sex i løpet av svangerskapet..men det har vært lite lyst fra begge sin side..

Men i går hadde vi endelig sex,det var helt himmelskt!!!

Men litt rart også,magen var altfor mye i veien.. :)

Håper sexlivet blir normalt en stund etter fødselen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud for en rar verden!

 

Jeg holt på å le meg i hjel når jeg leste "har fått napp kanskje max 8 ganger jeg, siden 4 mnd". det er jo tragisk, men jeg ler fordi det er akkurat slik som jeg har det.

Jeg går gravid for andre gang, og nå med en annen mann enn med første. Og det er bare helt likt. jeg har lyst på sex hele tiden og jeg får ingen ting tilbake.

Mannen min er så sliten for tiden(!) For tiden som i 9 måneder da eller?

 

Men en ting er sikkert, bare la de være. Det går sikkert mye rart gjennom hodene deres og så er vi jo ikke så "porno" som vi var, så da får det bare være.

 

Etter fødselen (tok keisersnitt) sist gang, tok det seg opp MED EN GANG magen var borte. Og det regner jeg med at det gjør nå og selv om jeg trur mannen min med at han ikke får et eneste nummer mer enn det jeg har fått disse 9 månedene! hahaha

 

Så sånn er det. det er ikke lenge til det blir noe på deg, hvis du da fremdeles har lyst på da.

 

Men da trenger ikke mennene klage i allefall, dersom det er kvinnens tur til å miste lysten.

 

Sånn er livet!!

 

; )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her har det vært temmelig tørke på sex fronten under svangerskapet ja :) Først var det meg pga jeg var så dårlig de første mnd. Så kom magen og da ble mannen min ikke så tent på meg lengre. Han syntes det ble for merkelig. Har prøvd å lokke med at vi jo kan kose oss på mange forskjellige måter men til ingen nytte :) Men vi gleder oss begge til vi en gang får et normalt sex liv igjen, så det er noe vi snakker om og vil gjøre noe med etterhvert. Til så lenge får det bare holde med fantasien ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

blir helt sjokka nå jeg, trodde jeg var ganske så alene om at det er jeg som har lyst og ikke han, men her er det jo folk i fleng med det samme problemet...blir lei av å hele tiden bli avvist...føler deg ikke akkuratt særlig attraktiv når man prøver å kose og får "jeg er ikke noe" som respons...

jeg har nok fått litt mer enn enkelte, men er vandt til å få så mye jeg vil fra før, og nå som jeg kan få så mye jeg vil, siden jeg er kåt hele tiden, så vil ikke han...kjipe greier...men jeg kan jo ikke si at jeg ikke fatter han også...det er sikkert skummelt for han...og han er redd for at han skal treffe henne inni der, siden hun har snudd seg med hodet ned nå, er 29 uker imorgen...så jeg håper i det minste at dette forandrer seg etter fødselen, håper det heller står på meg da, at det er jeg som ikke vil...

litt ondt av meg å tenke slik men nå har han hatt det som plommen i egget i snart 9 måneder, da skal jeg få være litt sjef etter fødselen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opplevde akkurat det samme, spesielt i første svangerskap. Min samboer som alltid var så full av lyst, ble helt anti-sex i 9 mnd. Jeg husker at jeg har lest en teori om dette, og det går ut på at fra gammelt av så har mennene et reproduksjons-instinkt som driver sex-lysten deres. Når en kvinne er gravid, så kan hun ikke bli gravid igjen før etter at barnet er født og at mannens sex-lyst derfor blir nedsatt så lenge hun er gravid...

Dette syntes jeg hørtes ut som en naturlig forklaring på "mysteriet", og gjorde at jeg slo meg til ro med at det var sånn det var. For det var jo ikke noe gøy å føle seg stor og tjukk og lite attraktiv, og i tillegg ha en mann som ikke hadde nnoe som helst lyst..

Når det er sagt så fikk jeg dette spørsmålet fra min samboer dagen etter å ha født (der jeg stod med kjempestor, slapp mage, med en stor en-gangs-truse med en stor bleie inni, og følte meg så usexy som aldri før): "Når tror du at du kan være klar for litt "kos" igjen??" :-)

He He! Så hvis dette kunne være noe trøst?

 

Lykke til! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...