Gå til innhold

OTH urban jungle....


førstebarn77

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei.

Vi har bestillt en Urban Jungle vogn etter veldig varme anbefalinger fra et vennepar som er stålende fornøyd med sin. De har hatt singelvogn, men har nå kjøpt dobbelvognen pga fått ett barn til. De har hatt med seg sin vogn på mange reiser med fly til utlandet, og det har aldrig vært noen problemer med den, samt at den er lett å legge sammen. Dessuten lett å manøvrere i byen, samt at fremhjulet kan låses dersom du skulle gå i lett terreng...

Dersom du vurderer å kjøpe en slik en, bør du huske at det er ca 3 mnd leveringstid på den hos Fru. Lyng pga stor etterspørsel. Vi bestillte i mai, og den har nettopp kommet til butikken.

Til vinteren har vi dessuten fått anbefalt en Kaiser lammeulls-skinnpose som passer fint til bagen (merk at det er to str. på Kaiser posene, og at du da må ha den minste størrelsen. Koster ca 1350,-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er ogsaa interesert i denne vognen, saa takk til gollonen for svar. Jeg har et lite spoersmaal til ang denne vognen:

Kjoeper dere bag til de foerste mnd, og deretter gaar over til sportsdelen etterpaa? Er baggen lett aa taes av og paa naar den lille sover oppi den? Tenker paa naar man skal inn og ut med en sovende baby i baggen. Bestiller dere baade baggen og sportsdelen samtidig, eller venter dere for aa se hvordan det gaar fremover?

 

Og til slutt.... passer voksiposen oppi baggen naar babyen er liten? Det ser ikke saann ut, men spoer likevel....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kjøper sportvognen og bagen samtidig, da det er bagen du trenger i starten, og den festes på understellet på sportsvognen. Regner med at jeg kommer til å bruke bagen frem til neste vår/sommer (vi har termin 25. oktober).

Selve vognen med sportsdelen koster ca 5700,- og bag koster ca 1800,- (det følger med separate regntrekk til begge delene).

Bagen er festet til understellet med 4 festepunkter som er enkle å ta opp med en hånd når babyen ligger i bagen, samt solide bærehåndtak til bag. Understellet er også veldig enklet å legge sammen..

 

Når det gjelder voksiposen vet jeg ikke hvordan den er i bagen.

Vi har kjøpt Kaiser lammeullpose til vår, men det finnes også egene poser spesiellt beregnet til vognen ((Buggy Mummy),... ser ut som små soveposer. Fordelen med Kaiser posen og Buggy Mummy er at den passer til 5 pkt selene som er i sportsdelen, slik at barnet kan bruke posen og samtidig være festet til selene.

 

Lykke til med vognvalg/kjøp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...