7 oktober- ble mamma 6 okt=) Skrevet 13. juli 2006 #1 Del Skrevet 13. juli 2006 Helt i starten av sv skapet kjøpte jeg en halv spekeskinke.. satt en hel kveld og ÅT den .. så etterpå at vi ikke skulle spise dette.. lot derfor være og puttet den i fryseren ..Tok toxo test nå for ikke så lenge siden og de fant ingenting på den .. Tok den opp nå .. ringte sykepleier og spurte om jeg kunne spise den ..hun sa ja.. nå har jeg spist den.. hvis jeg får Toxo av dette .. hvordan merker jeg det ? hva vil skje med barnet? Skulle jeg latt være ?bør jeg be om ny toxo test neste gang jeg er hos legen? i august? hadde så sinnsykt lyst på.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥ Skrevet 13. juli 2006 #2 Del Skrevet 13. juli 2006 Hei du! Noen er mer "hysteriske" på dette enn andre. Jeg har spist spekeskinke, saltpølse og annet røkt pålegg alle gangen jeg har vært gravid...noen sier jo at man ikke skal spise jordbær og reker og sånn også...men jeg spiser det jeg vil. Selvsagt ikke rått kjøtt og mugne oster og sånn, men jeg orker ikke å bli hysterisk! Tror bare du kan ta det med ro!!! Kos deg videre! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amabolla Skrevet 13. juli 2006 #3 Del Skrevet 13. juli 2006 Hei Nå veit jeg ingenting om symptomer, men vet at hvis spekeskinka har vært fryst i 2 døgn så er de evt. skadelige bakteriene borte. Så du trenger nok ikke være bekymret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥Prinzessin♥ Skrevet 13. juli 2006 #4 Del Skrevet 13. juli 2006 Hei! Spekemat må være dypfryst (minst -18 grader) i minst 2 døgn for at man skal være helt trygg, men norsk spekemat skal i utgangspunktet være ok! (hvis man ser bort fra E.coli-hysteriet, da!) Symptomer på toxoplasmose er som en forkjølelse, du kan også få litt feber og moderate muskelsmerter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
m*78 Skrevet 13. juli 2006 #5 Del Skrevet 13. juli 2006 Spekeskinke, saltpølse og røkt pålegg er jo rått kjøtt:-) Men ikke farlig etter at det har vært fryst da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå