Gå til innhold

En koselig ettermiddag:-)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Joda, det går an:-)) Selv om jeg blir arg og forbanna, gubben blir lei av exens mas - og hun blir sikkert drit lei oss i blant...

 

I dag har vi kost oss på stranda alle sammen - tre voksne og en liten. Vi har bada, fiska krabber og drukket kaffe og brus sammen. Vi har lekt og herja, til jr sin store glede - og jammen har vi ikke hatt det veldig kjekt vi også:-))

 

Så det går an!! Uten at noen av oss er hverken perfekte mødre, stemødre eller far. Når man legger irritasjonen litt til side, og heller satser på godviljen, så kan det fungere for noen av oss - heldigvis!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så fint at dere hadde det hyggelig og så typisk at ditt innlegg er det eneste som ikke har fått noen svar... Er ikke vi mennesker rare, det er mye mer spennende å dele andres dritt enn å glede oss med dem. Fint at noen rapporterer at selv ikke-perfekte mennesker kan få til samarbeidet og ha det fint en og annen dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja er det ikke hyggelig når det er slik? :) Hos oss har vi det likt, alle 7 (4 voksne, barnet og småsøsken på begge sider) kan treffes og kose oss sammen uten at det er krangling eller surmulig. Kanskje skal vi snart på helgetur sammen også. Er så glad for at vi har det slik :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...