Anonym bruker Skrevet 12. juni 2006 #1 Del Skrevet 12. juni 2006 Jeg elsker roastbiff og vet ikke hvordan jeg skal klare meg uten det nå mens jeg går gravid.. Holder det med å fryse det ned ett døgn og så ta det opp igjen å spise det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
7 oktober- ble mamma 6 okt=) Skrevet 12. juni 2006 #2 Del Skrevet 12. juni 2006 jeg er usikker.. jeg elsker roasbeef og biff selv ( blodig ) så jeg og slet i strten... nå bare ser jeg fram mot oktober .da skal det gafles innpå ,med både det , spekeskinke, fenalår og muggost.. Det som er viktig er at kjøttet skal ha hatte n kjerne temperatur på 80% .. da er det safe,,' Så kanskje hvis du bruker steke termometer og lager det selv i ovnen? Den blir jo nesten ikke rosa en gang da, men .. Det er jo greit å være på den sikre siden .. Jeg er sånn blodig biff 1-2 ganger i uka menneske, så jeg gleder meg vilt til å Fråtse.. men har klart meg uten .. forresten jeg spiste et smørbrød med det på uten å te nke meg om,, tror nok det gikk bra.. hva må vi ikke ofre for disse barna;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lykkeligmed3 Skrevet 12. juni 2006 #3 Del Skrevet 12. juni 2006 Var hos jordmor i dag og hun ga meg beskjed om å holde meg helt vekk fra roastbeaf, tror ikke det hjelper å fryse den nei... Fikk desuten en lang liste i tillegg om hva jeg ikke burde spise, hulk..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå