Gå til innhold

Roastbiff..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg elsker roastbiff og vet ikke hvordan jeg skal klare meg uten det nå mens jeg går gravid.. Holder det med å fryse det ned ett døgn og så ta det opp igjen å spise det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg er usikker.. jeg elsker roasbeef og biff selv ( blodig )

så jeg og slet i strten... nå bare ser jeg fram mot oktober .da skal det gafles innpå ,med både det , spekeskinke, fenalår og muggost..

Det som er viktig er at kjøttet skal ha hatte n kjerne temperatur på 80% .. da er det safe,,'

Så kanskje hvis du bruker steke termometer og lager det selv i ovnen?

Den blir jo nesten ikke rosa en gang da, men ..

Det er jo greit å være på den sikre siden ..

Jeg er sånn blodig biff 1-2 ganger i uka menneske, så jeg gleder meg vilt til å Fråtse.. men har klart meg uten .. forresten jeg spiste et smørbrød med det på uten å te nke meg om,, tror nok det gikk bra..

 

hva må vi ikke ofre for disse barna;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var hos jordmor i dag og hun ga meg beskjed om å holde meg helt vekk fra roastbeaf, tror ikke det hjelper å fryse den nei...

Fikk desuten en lang liste i tillegg om hva jeg ikke burde spise, hulk.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...