Gå til innhold

til Kreta med en 10mnd gamle baby


augjente

Anbefalte innlegg

Vi skal ti Kreta med en 10mnd gamle baby og lurer derfor på hvordan det er å være på strand. Hun krabber og utforsker alt, og vi er redde for at hun spiser sand. Det samme gjelder bassengområdet (ikke spesielt rent der heller, tenker vi). Har noen erfaring med dette ? Alle andre tips mottas med takk.

 

 

 

Spente mamma og pappa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Redd for at hun skal spise sand?? kødder du eller? så pass på at hun ikke gjør det da! Hva gjør du ellers når du er ute med barnet ditt? tror ikke sanden er noe renere her hjemme... Om det er noen som holder strendene og bassengområdene sine rene så er det grekere!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går sikkert helt fint! Man må jo passe på disse små hele tiden uansett. Om hun skulle få litt i munnen er det ingen krise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønar godt du er redd for det, det er stor fare for at dei kan få diare viss dei et sanden der. Og då er det fare for dehydrering. Har ingen andre råd enn å legga ho på eit stort håndklede/teppe og følja med. Eller ikkje vera så masse på stranda. Me reiser til Spania snart, og kjem nok til å vera mest med bassenget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Putt inn en smukk - det hjalp for oss.

Ellers - bruk sunn fornuft - da kommer man langt....

Pass på henne hele tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vi var i hellas i forrige uke med en på 10 mnd. Ikke for å skremme deg, men vi var nesten ikke på stranden.....hun hatet sanden, skulle bare klarte og kryppe på betong........ganske slitsom tur.

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi skal også til Kreta med vår 10 mnd gamle jente, reiser 25/6 og blir i tre uker. Hvor på Kreta skal dere? Vi skal være på et hotellanlegg mellom Elounda og Agios Nikolaus på østkysten.

 

Har ærlig talt ikke tenkt så mye på hverken det med å spise sand eller skitne bassengområder. Tror det beste er å ta det som det kommer og bruke sunn fornuft. Jenta vår krabber rundt overalt, reiser seg opp der hun finner noe å holde seg i, og vi må passe på hele tiden. Hvis hun får noe å gnage på (frukt eller en brødbit, f.eks) kan hun sitte i ro på et teppe. Også har hun et par leker som holder henne rolig en liten stund av gangen. Bortsett fra det er vi innstilt på å jogge rundt etter henne. Får variere dagene litt, og bytte på å holde øye med henne av og til, slik at vi begge får litt tid til å slappe av.

 

God tur og håper dere får en ordentlig fin ferie :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...