Gå til innhold

Avvist ved Ullevål?


Nira

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grunnen til at jeg spør er at jeg står bak aksjonen mot fødekaos i Oslo og at jeg i den forbindelse blir kontakta av journalister som gjerne vil gjøre en sak på kaoset i Oslo, men som da trenger folk som kan fortelle om hvordan det oppleves å bli avvist, evt. komme inn på Ullevål, men ikke få den omsorgen man trenger.

 

Jeg hadde egentlig gitt meg som aksjonist, men etter oppslagene i Aften i slutten av april, blei jeg mektig provosert og skreiv flere leserinnlegg sammen med andre aksjonister (trykket i Aften og Vårt Land). Disse kan leses her: http://www.altern.no/opprop/index.html#Leserinnlegg

 

Helse Øst påstår seinest 30. mars at de "har mer enn tilstrekkelig totalkapasitet for fødende i hovedstadsområdet". (http://www.altern.no/opprop/index.html#manglende) Dette stemmer jo overhodet ikke med virkeligheten. Hvorfor skulle ellers fødende kvinner i Oslo og Akershus bli sendt til Drammen, Ringerike og Fredrikstad?

 

For at de ansvarlige myndigheter skal rydde opp, er det viktig at folks kjipe opplevelser kommer ut. Jeg oppfordrer derfor alle som har en historie å fortelle, til å skrive leserinnlegg eller ta kontakt med journalister (evt. via meg). Historier fra folk som ikke ønsker å stå fram i media er også fine å legge ut på nettsidene mine: http://www.altern.no/opprop/reaksjoner.html Send dem i så fall til meg på e-post.

 

Takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...