Gå til innhold

16 måneder og blir så sint under målitder, spesielt lunch


guttogjentemamma;-)

Anbefalte innlegg

Hei damer

 

Håper noen av dere kan hjelpe meg med denne problemstillingen.

 

Vi har en flott sønn på 16 måneder. Utfordringen vår er at han stadig oftere får raseriutbrudd ved måltidene. Vi har hele tiden spist frokost og middag sammen. De andre måltidene har han fått enten hos dagmamma eller at vi sitter sammen med han under kveldsmaten. Har lagt ned en betydelig innsats i å få rolige og hyggelige familiemåltider, noe vi føler vi har lyktes med - iallefall hittil.

Nå er hjemme 50 % pga sykemelding, går ikke lenger hos dagmamma og vi har derfor alle måltider sammen.

 

Han er stort sett veldig grei ved matbordet og flink til å spise, søler lite og spytter aldri ut maten. Men, nå får han ofte raseriutbrudd ved måltidene, spesielt ved lunchen. Han spiser kun soyasmøreost og leverpostei (har laktoseintoleranse) og vil aldri ha annet pålegg. Har prøvd flere ganger og det er da han blir så sint. Skriker og bærer seg så man skulle tro det sto om livet. Det eneste vi har gjort er å sette maten fremfor han. Han aksepterer kun leverpostei hvis han får dobbelbrødskive, ser han pålegget blir han kjempesint. Raseriet går veldig fort over hvis vi tar vekk leverposteien eller noe annet vi har satt frem og gir han smøreost.

 

Har dere opplevd lignende situasjoner? Hva gjør dere? Noen andre som har opplevd noe lignende? Forslag til hva vi kan gjøre for å unngå slike raseriutbrudd? Vi kan jo selvfølgelig bare gi han smøreost, men det løser jo ikke "problemet" på sikt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor kan ikke bare få smøreosten sin da? Han blir nok lei den en dag, og da løser det seg av seg selv:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...