Gå til innhold

Kanskje på kanten å spørre om, men ...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grusom kultur? Det var vel nokså mildt sagt.. Det er en helt forferdelig kultur!! Ang. spørsmålet ditt så kommer det an på hvordan de er blitt omskjært, men for å gå ut fra at du mener den aller verste måten, så får jeg forklare ut fra det.

Den aller verste måten å bli omskjært på er å få fjernet hele klitoris og de indre kjønnsleppene, ofte de ytre også, før alt sys sammen slik at det kun finnes et bittelite hull der menstruasjonsblod kan komme ut.

Når en kvinne er omskjært på denne måten vil hun ofte ha problemer med vannlating, for ikke å snakke om sitt første samleie. Det aller første samleiet er ofte kort og brutalt, kvinnen er giftet bort og "SKAL" gi seg hen til mannen sin, enten hun vil eller ikke. Du kan jo tenke deg selv hva som er resultatet.. Hun revner opp, men ikke mer enn at mannens penis fritt kan komme til.

Blir kvinnen gravid vil hun merke de første plagene ganske tidlig dersom hun hovner opp nedentil, huden vil da strammes og hun får uutholdelige smerter, og får hun ikke hjelp til å bli "snittet opp" skikkelig vil hun mest sannsynlig leve med smertene til barnet kommer.

Når barnet så skal komme vil kvinnen revne enormt, og det er i disse kulturene at total analruptur oftest forekommer. Det er også svært mange som dør av blodtap under fødsel, en kombinasjon av at hun er omskjært og manglende legehjelp.

 

Vær takknemlige for at vi er født i Norge, jenter, hvor vi får god hjelp og støtte når vi er gravide og skal føde! Og ikke minst vær takknemlig for at vi aldri må gjennomgå det som tvinges på jenter i disse kulturene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å stakkars damer. Høres helt forferdelig ut....

Kjæmpe glad for æ være født i et land hvor du slipper dette.....

Sender mange tanker til de som sliter med dette..... huff...huff...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...