Gå til innhold

fordeler/ulemper med kombi vs. duo vogner?


scania!2åring og lastebilspire

Anbefalte innlegg

noen med noen formening om hva som er best og hvorfor?

er helt i vilrede selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Når vi endelig skjønte forskjellen på disse to, så landet vi fort på duo-vogn.

Dette fordi vi, akkurat som deg, skal ha baby i juli, og han kommer til å trenge bagen ganske lenge. Bagen på en duo er større enn en kombi, og vil derfor, forhåpentligvis, passe helt til neste senvinter/vår.

Vi likte også at det er to helt separate deler som klikkes på, i stedet for at den ene delen er fast. Tenker litt på slitasje og sånt. På den vogna vi har valgt så mener jeg også at sittedelen/sportsvogna er litt større enn på en kombivariant.

Ulempen med duo-vogn er vel at den fort blir en del tyngre og større enn en kombi, men for oss som bor i hus og har stor bil så er ikke det noe problem. Mulig vi angrer oss når poden bli større og sportsvogna er litt tung i utgangspunktet, men... :-)

Det var konrt om hvorfor vi valgte duo-vogn i alle fall.

Lykke til! Det er ikke lett å bestemme seg. :-)

 

Hvis du lurer så skal vi gå til innkjøp av en Emmaljunga Edge Duo.

:-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig i alt som står over, og når det gjelder hva som er best er svaret at det ikke finnes noen fasit, det kommer an på hvor stor bil dere har, hvordan dere bor (blokkleilighet uten heis og duovogn er f.eks en litt kjedelig kombinasjon), og når på året babyen blir født. Og smak og behag selvfølgelig. På ei kombivogn er bagen mindre enn på ei duovogn, noe som selvfølgelig er både bra og ikke bra. Bra fordi den da er lettere, ikke bra fordi det fort kan bli trangt til babyen vinterstid, når man skal ha både vognpose/voksipose og baby oppi. Ulempen med ei duovogn hvor sportsdelen er for seg selv er at man kan få fargeforskjell på skjerm og sportsdelen ettersom sportsdelen vil være ny og skjermen brukt når sportsdelen blir tatt i bruk, men så er det jo samtidig hyggelig å kunne ta en helt ubrukt del av vogna i bruk etter et halvt års tid, blir nesten som om man får ny vogn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En duovogn er lettere enn en kombivogn, fordi man ikke har på både bag og sportsdel samtidig. Bagen i en duovogn er tyngre enn en softbag i en kombivogn...

Bare følte for å si det:-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde duo-vogn forrige gang, og kunne ikke tenke meg annet nå heller! TFK Joggster Twist, falt valget på denne gangen... Har ikke fått brukt den ennå da, termin 3.mai! ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også fallt på duovogn!! Rett og slett for at vi skal ha Juli barn og kommer til å bruke bagen lenge.. Da er det greit å ha plass til voksi poser etc...

Vet at bagen man har i en kombi vogn får plass i bagen på duo vogna!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ser at de fleste her gaar for duo, vi hadde duo til forige, er kjempe forn;yd med den. Litt mere konkret svar etter erfaring> vi kj;pte duo pga sommerbarn, han vokste ut av den etter 4 mnd saa sjekk strl. godt.

duobag er hardere og mange av disse kan brukes med nett i bil> sjekk konkret for den modellen du evnt. maatte velge. ulempen med duo er at det er vanskligere a selge brukt og at bagen er litt tyngre. De nye duo modellene har ganske sma bagger for a konkurere i vekt mot softbagger saa sjekk at du vinner paa dette med lengde foer du bestemmer deg. lykke til med valget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Vi sverger også til Duo - og har kjøpt en Emmaljunga Edge Duo Kombi

(http://www.emmaljunga.no/product.asp?bvid=3&artnr=12615).

 

Mener det er utrolig mye smartere med duo, for da slipper man å drasse rundt sitte-delen den første tiden. Dessuten er det ikke alltis man kan slå sammen vogna uten å separere understeller fra sitte/ligge delen på en kombi, og det kan ofte bli tungt og vanskelig å få den inn i bilen bla...

 

Denne vogna vi har kjøpt har en av de største bagene på markedet, og vi har tenkt slik: Vi får en gutt i juni, og han kommer til å være 6 mnd i vinter. Da trenger vi en stor bag som skal romme en stor gutt med klær og pose. Bagen blir tung, men dette har vi løst enklet og ganske billig. Vi har kjøpt en mykbag (ca 400 kr) som kan brukes inni den harde bagen til vognen. Denne er mye lettere, og kan brukes til å bære pjokken rundt i hvis det er behov for det.

 

Har lagt ut bilder av det her:

 

http://www.barnimagen.com/content/view/thumbnail/411803

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...