Gå til innhold

Privat ul i Tønsberg


m vestfold

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen av dere har vært på privat ul i Tønsbergområdet? Gjerne på 3D.

Hvor var dere?

Hva kostet det?

 

Er det lettere å se kjønn ved 3D ul?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

 

Vi var på 3D ul ved Nøtterøy Ultralydinstitutt i forrige uke, det er nok det stedet som vil være aktuelt for deg også.

 

Mannen som tar gjør undersøkelsen har rett og slett ultrapeil! :) Først tittet vi såvidt på babyen med vanlig ul, deretter slo han på 3D. Han spurte om vi visste hvilket kjønn det var, og sa umiddelbart at ansiktet så feminint ut. Det stemte godt, det er nemlig en jente. Vi hadde tidligere fått gjettet det, men han kunne bekrefte at det ikke er noen som helst tvil om kjønn, det så vi også på bildet. Etter å ha sett på ansiktet hennes fra flere vinkler gikk han trinnvis gjennom hele kroppen. Vi fikk også høre se/hjertelyden samt lyden fra navlestrengen. Han målte symmetri og regnet ut vekt og lengde på tulla. Med andre ord, det ble en nøye gjennomført undersøkelse med god forklaring på alt, noe som føltes veldig bra!! Mannen er i tillegg veldig hyggelig, sympatisk og engasjert, selv om han nok burde inkludert barnefar mer synes jeg.

 

Ultralyden varte i 15-20 min, og vi fikk alt vi så på dvd med hjem. Vi fikk også mange bilder og en kort rapport. Det hele kostet kr 650,-, noe som er veldig billig i forhold til feks Oslo.

 

Anbefales på det sterkeste! Hver gang jeg kjenner bevegelse i magen nå tenker jeg på det lille ansiktet vi fikk se.. og de små føttene... sukk :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...