Gå til innhold

Til alle Kongsberg-BIMere!


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! Vi har drevet med ganske omfattende BIM-virksomhet denne våren, med kafebesøk månedlig (om ikke oftere) i Kongsberg. Det er etterhvert ganske mange som har stukket innom! Første gangen vi møttes var 3. feb. Da var vi fire. Etter hvert har vi blitt mange, selv om det er litt forskjellig hvor mange som møter (har mulighet) fra gang til gang. Vi har vært en fin blanding. En del er førstegangsfødende, og andre har barn fra før. I alder er vi også ganske spredt. Det er bare hyggelig! Barna/magene som gjør oss til BIM-ere nå i denne omgang, er født fra mars og utover april - og en del har termin i sommer - like til slutten av juli. Alle som tilhører denne gruppen av damer i Kongsberg er velkommen på våre treff! Det kan hende det er flere der ute som vil slenge seg med, men som ikke har stukket innom enda? Fra nå av ønsker vi å lage en "vår-sommer" - BIM-klubb for de med termin til og med juli.

 

Når det gjelder andre jenter, som har termin fra og med august og utover høsten 2006, håper vi at dere vil starte egne BIM-treff. Vi begynner å bli ganske mange å holde rede på nå, og synes det er litt hyggelig å prioritere bli litt bedre kjent med den store gjengen vi begynner å bli, som kan møtes på dagtid i permisjonstiden vår og sånt! Derfor: Lykke til alle dere som enda har små mager, eller venter på å få mage! :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!Takk for i går, veldig koselig på treffene våre. Synes det høres lurt ut og ha en vår- sommer klubb. Som du sier begynner vi å bli en passe stor gjeng. Veldig bra at dere har satt opp treff igjen allerede i starten av mai. Du kommer vel ikke da men... Forhåpentligvis har du en på noen dager da. Men vi sees når den lille er ute. Lykke til! Lene

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! Ja jeg håper vel strengt tatt at det har skjedd noe da... men du skal ikke se bort i fra at jeg dukker opp til og med den 3.mai.. hehe... (skrekk og gru)

 

Ses.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...