Gå til innhold

Hvilke middagsmat lager dere opp?


Fredslilja

Anbefalte innlegg

Har akkurat 3 uker igjen til termin. Har ei jente på 22 mnd fra før.

Hvilke middagsretter lager dere opp og fryser ned til etter fødselen? Trenger litt tips av dere.

 

Ellers går alt bare bra. Hodet er festet for 2 uker siden, litt tidlig for 2.gangsfødende kanskje. Håper ting skjer snart. Storesøster kom 2 uker og 3 dager før termin. Hadde håpa at neste mann gjorde det også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Har ikke begynt å hamstre selv, ennå.

Men kunne tenke meg å fryse ned noen middagsrester når det nærmer seg. Hva med å lage litt ekstra store porsjoner og fryse ned restene? Da blir det ikke så mye ekstraarbeid.

F.eks gryteretter, lapskaus, piroger (kjempegodt, fyllte horn med kjøttdeig, løk, ost og champinjong). Ellers er det jo en del ferdigmat som fiskegrateng, pølser med lite fett (hvis en skal tenke på helsa) å få kjøpt. Har også tenkt å bake litt boller og kjøpe inn litt 1-2-3 pakker med kaker eller vafler. Lett å mixe sammen hvis en får besøk. En annen lettvindt middag er egg og bacon eller omelett. Mmmm..blir sulten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk at du skal over på ammemat, unngå løk ol til du vet om babyen tåler det. Ellers bør vel mannen trå til med litt middager, handling,større søsken og forskjellig i starten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke tenkt å lage noe!

 

Her får mannen trø til i den første tiden, men så har jeg en mann som trives på kjøkkenet. Og han skal være hjemme de første ukene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...