Gå til innhold

Fødepizza??????


kezz

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her er oppskriften på den jeg spiste :

 

Deig:

3 dl vann, 3ss olje, 1pk gjær, 1ts salt og 500g hvetemel.

 

Fyll:

500g kjøttdeig, 4 fedd hvitløk, salt, pepper, chilipulver, 1 glass dolomio extra hvitløk, 1 boks sjampinjonger, 1 rød paprika, oregano og revet jarlsbergost.

 

Forstek bunnen i ca 5min på 225 grader, ha så på fyllet og stek videre i ca 20 min.

 

Fikk masse kynnere av denne, men ingenting ellers...kan jo være at jeg ikke er moden nok enda.....så skal prøve å lage en ny til uka =)

 

Lykke til

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...