Gå til innhold

Kombivagn och duovagn


morsara

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Slik tror jeg det er men er ikke 100%sikker

 

Kombivogn er vogner som f.eks Teutonia mistral. Da har du sportsvogn som du også kan bruke som dypvogn ved å legge inn en hardbag eller softbag rett i sportsvognsetet.

 

Duo er en modell for det lille barnet, som kan legge seg tilbake i et gjennomtenkt bagvognmiljø. Som navnet antyder er Duo egentlig to vogner i en, med et understell som også er tilpasset en sportsvognsinnsats.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøper du en duovogn får du en stor og romslig (som oftest) bag som settes rett på understellet, og i tillegg får du en sportsvognssittedel som settes på understellet når bagtiden er over. Ofte flyttes kalesjen over fra bagen til sittedelen. Her kan du se en duovogn

http://194.103.47.10/Brio/Sverige/BRIO/Babyvagnar/?ProdID=36436

 

og her en kombivogn

http://194.103.47.10/Brio/Sverige/BRIO/Babyvagnar/?ProdID=36426

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig dårlig forklaring over her.

 

En Duovogn er en vogn som du bruekr som bagvogn den tiden barnet ligger i bagen. Når bagvogntiden er over yar man av hele bagen og setter på en sportsvogndel som er ny. Så det er bare understellet som brukes til begge typer, bagen og sportsvognene er to separate deler(ved noen tilfeller bruker man den samme kalesjen.

 

En kombivogn er en vogn som har en softbag inne i sportsdelen, så når bagbehovet er over, tar man ut bagen og bruker vognen som sportsvogn. Så her drar man rundt på hele vogne hele tiden, og sportsdelen blir slitt like mye som bagen.

 

De som velger duovogn får en større bag, men har ikke en løsbag som kan taes ut. Hvis du feks bor i blokk og er avhenging å ta ut babyen når den feks sover, velger du kanskje kombi.

 

Personlig hadde jeg ikke villet hatt en kombi, for da er det jo ikke en "ny" vogn når man går over til sportsdelen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tack! Nu har det klarnat lite :-) Men är ännumer osäker på hurdan vagn vi skall ha. Vill gärna ha babyn i bagen/liften med säkerhetsnät den första tiden och då verkar ju det bästa alternativet vara kombi med hårdlift. Några kommentarer eller tipps?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...