Gå til innhold

Dere som har hund..


#Bolle i ovnen#

Anbefalte innlegg

Ligger babyen på gulvet på bare et teppe eller har dere lekegrind slik at den får ligge i fred for nyskjerrige hunder? Har selv to snille små hunder, men de kan være litt vel nyskjerrig og kosete av og til..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da minsten ble så stor at han begynte å snu seg rundt og leke litt, hadde vi han på et teppe på gulvet, men passet alltid på at ikke hunden ble for klengete på han. :) Nå som han har blitt større og mye mer mobil, er han gjerne i grinda, men hvis han løper rundt her, har vi gjerne hunden på et annet rom - for begges del...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde mini i lekegrind da han var bitteliten. På den måten kunne våre 2 hunder snuse og titte og bli kjent m han uten at jeg måtte stå over å passe på som en hauk til enhver tid. Nå er han 18 mnd og høyt og lavt. Vi har satt opp grinder og delt huset i 2. En bikkje-avdeling og en barneavdeling. Av og til er vi selvfølgelig sammen alle sammen, men i den alderen han er nå må man passe så utrolig på at det blir litt slitsomt. Han kan finne på å dra de i ørene, stikke fingeren i nesa deres eller bare stille seg opp rett foran di og hyle høyt. Det er ikke så lett for en hund å forstå dette, så for sikkerhets skyld har vi nå separert hunder og barn for en stund, inntil han blir stor nok til å forstå hva man gjør og hva man ikke gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her,her blir det lekegrind,og typ to avdelinger...

Ikke alltid,men hundene mine KAN være litt voldsomme.-lek lek lek,-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også tenkt til å ha lekegrind, siden vi ikke har mulighet til å dele huset i to, eller at Bamse ikke har noe lukket sted å være når nurket blir i krabbealder.

Min beste veninne har en liten sønn på 9 mnd, som krabber konstant etter Bamse, Bamse er usikker ( Han liker ikke å bli lugget...)på dette lille menneskebarnet, og må ha et fristed =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har montert opp trappegrinder i noen av døråpningene i 1. etasje, slik at hunden kan holdes unna unger og mottsatt når det trengs.

Kjøpte de på Ikea, og er veldig greie, og enkle å ta av dersom vi ønsker det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...