Gå til innhold

Nr på venteliste i Oslo. Noen betydning?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har prøvd å finne ut her inne om nummer på venteliste har noen betydning i Oslo. Noen sier ja, noen sier at det er loddtrekning uansett. Hva er riktig? Noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det har betydning fram til 3. inntaksrunde er ferdig. Etter det er det loddtrekning blant de som er igjen, hvis det skulle dukke opp noen plasser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det opereres ikke med ventelistenummer men med trekkningsnummer i Oslo. Det nummeret får man ved loddtrekning. Først får de med spesiell prioritering plass og så trekkes det likt mellom alle de andre slik at alle får at nummer. Barna med lavest nummer får først plass. Med høyt nummer er det derfor meget liten sjangse for å få plass i hovedopptaket. Nummeret man får gjelder i hele hovedopptaket som er ferdig ca 1 juni. Etter det blir alle de som ikke har fått plass likestilt og dukker det opp en ledig plass blir det ny loddtrekning om denne. Vi var veldig heldige i fjor. Ble trukket ut som nummer 173 i hovedopptaket og fikk derfor beskjed om at det ikke var håp. Men etter at hovedopptaket var slutt ble det vedtatt å oprette en ny avdeling i en barnehage og da var det egen trekning om disse 12 plassene. Vår datter var superheldig og ble trukket ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...