Gå til innhold

Presentasjon, hvem, hva, hvor.......


Gjest

Anbefalte innlegg

Det er den samme gamle, men utvidet overskriften litt, så alle nye skal forstå! Skriv litt om dere selv alle nye jenter, så blir vi bedre kjent. Hurra!!

 

 

bente69;)

Jeg heter Bente, er født høsten 69 og er bosatt i Moss. Er godt gift med en vestfolding. Sammen har vi klart å lage et mirakel, snuppa er 20 mnd i dag*hurra* Sist ble vi gravide i første pp. Nå går vi å venter på el i vår 7 pp. Håper det snart sitter et nytt mirakel på plass:) Tvi tvi, måtte vi få en bolle i ovnen snart alle sammen:)))

--

Gyda 3 gang

Jeg bor i Drammen, har to nydelige jenter, snart gift. Ble gravide rimelig raskt med de 3pp og 1pp med hun siste. Er i min 2pp nå, men som nevnt tidligere ser det ikke ut som jeg har El denne mnd, så nå må dagene gå fort til IKM og til neste EL igjen. Heldigvis har jeg et bryllupp og planlegge også, så jeg kan tenke på noe annet innemellom ihvertfall, he he Det hadde jo vært moro da om vi fikk det til alle sammen her relativt raskt.......er foresten 70 modell

--

horatio

Er 46, har 3 store barn fra før som har vært til enorm glede for meg helt fra de ble født! Bor på småbruk i Østfold, men er født/oppvokst i Oslo. Driver med ridning og oppdrett av hester og kaniner. Har massevis av dyr og natur rundt meg! Mannen min er 11 år yngre enn meg og har ingen barn, så vi ønsker og prøver sånn på tampen. Hadde en MA for 1 år siden. Veldig glad jeg fant dette forumet, godt å se man ikke er alene i opp og nedturer! Måtte vi alle klare å formere oss!

--

ia69

Jeg er 36 år. Bor i Ålesund, og har tre barn fra før. Disse er nå 17, 15 og snart 13 år gamle. Jeg og mannen min har vært sammen siden jeg var 16 år, og vi er så kjempeglad i hverandre at vi nå har lyst på ett kjærlighetsbarn til. Sukk... Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i rusomsorgen. Ellers har vi hund og katt og stasjonsvogn...:o)

--

optimist..

Jeg er 39 år,ingen barn(SA i sommer),vært sammen med min elskling i snart 2 år og skal gifte meg til sommeren! Er nå i min 5pp etter SA.. Bor i Akershus med 2 store hunder og en katt. Har IKM 6 februar,men ble spådd på nettet her i dag og ho sa jeg var gravid NÅ!!Hadde det bare vært så vel:):)

--

kristin67

Hei. Ble 39 nå i januar, vi har ingen barn fra før. Har fått time på Rødekorsklinikken 13.02. Er ferdig med alle utredninger. Har prøvd å bli gravid i ca 2 år. Ble også spådd i dag he he, prøverør skulle fungere på oss. Er samboer og bor i Lier.

--

Siste-forsøk 62-mod

Jeg er 43 år og bor på Hurumlandet. Har en gutt på 3 år som kom på 3. prøverørsforsøk. Har hatt 4 forsøk til etterpå for å prøve å lage et søsken og er nå i den siste og avgjørende fasen på mitt aller siste forsøk! Får vite om ca 10 dager om dette forsøket lykkes eller ikke. Så jeg blir nok ikke så lenge her inne - har bestemt oss for å gi oss etter denne omgangen, men denne gangen SKAL vi lykkes :-))

--

vetikke (Anonym)

Jeg er 37 år, har nettopp hatt en MA (ble gravid på første p.p), har to barn på under 2 år :-), og bor i Oslo... Nå håper jeg på at jeg skal bli gravid igjen før første mens... men det er vel ikke så realistisk....

--

dimoren

Jeg er 67-modell (sen på året, må vite...) fra vestlandet, men bosatt i Østfold. Har to barn og prøver på nr 3. Er i jobb og har vært sammen med mannen min i snart 11 år. Jeg tror at mye av tiden fremover kommer til å handle om eggløsning, når mensen kommer tilbake etter SA osvosv. Jeg er klar for mer prøving.

--

wimbom

Er 37 år, bor i Oslo, har en sønn på 9 år....og kjente plutselig at NÅ er jeg klar for en liten til!;o) Gyver på 1. pp med stor iver........og håper selvfølgelig at det klaffer om ikke så altfor lenge!!;o) Hehe.....glemte noe ganske vesentlig : MANNEN!! Vi har vært sammen i 11 år, og han har egentlig vært klar for nr. 2 lenge!! Så nå er han glad, nå!;o) Mye øving i sikte......

--

mamamimmi

Er 42 år med en 2-årig datter. Ble gravid med henne etter 1 måneds försök. Har prövd bli gravid igjen siden omtrent et år. Ble gravid, men har nettopp fått SA i uke 7. Veldig trist. Bor med mann og barn i Sverige nå, men innan dess bodde vi to år i Oslo og det var alldeles nydelig. Jeg syns det er en fin tone og respekt på "Barnimagen". Det finnes en svensk motsvarighet "Familjeliv", men den er ikke så god, synes jeg. Ha det godt!

--

nicco

Hiver meg på jeg også: Er en tidlig 64 modell, ble nettopp 30 år nok en gang. Har 5 barn, yngste 22 mnd, eldste 10 år, så vi vet hva vi skal gjøre når vi står opp om morgenen. Har vært gift i ....(telle) snart 12 år, samboere før det. Vi ønsker begge et siste barn. Har blitt fort gravid med de andre, og ble gravid i høst, men endte i MA uke 10. Nå prøver vi iherdig igjen. Utdannet spesialsykepleier, jobber i psykiatrien(MYE rus her også). Mannen min jobber her også, men aldri samtidig da vi har alle barna og alltid en voksen hjemme. Bor i en liten bygd på nordvestlandet.

--

Andrine65

Jeg er 40 år, gift med en snill mann og har to barn (gutt 6 år og jente 3 år). Jeg hadde en ma i november etter en uplanlagt graviditet som også førte til at jeg fikk blodpropp i en fot. Foten plages jeg med fortsatt så jeg er delvis sykemeldt nå, håper jeg blir bra snart. Etter ma-en i høst har vi funnet ut at vi skal prøve å få barn nr 3. Vi bor i utkanten av Oslo. Lykke til alle sammen!

--

livliv

Jeg er vel egentlig ikke prøver, men kan jo presentere meg jeg også, siden jeg stadig tar meg selv i å snoke rundt på disse sidene. Jeg er 43 år, har ei jente på 5 år og en gutt på 2 år. Jeg hadde en ma for 2 1/2 uke siden etter en uplanlagt graviditet. Mistet etter ca 10 uker. Selv om jeg hadde gledet meg veldig til nr 3, er det vel lite sannsynlig at vi prøver igjen. Mannen synes nok det greier seg med de to vi har, og helt unge er vi langtfra, så det er ikke helt lett å få til et "uhell" til heller. :-)

--

Anonym

Nok en ålesunder melde seg her. Er 39 år og prøver for vårt første barn. Har hatt 2 MA i 2005 og begynner vel å skjønne at det kanskje ikke er håp for oss. Har lest så mye på nettett om "gamle, råtne" egg, spontanaborter med modne damer, og så videre at jeg blir helt motløs. Eneste lyspunkt er at Ålesund har den snilleste gynekolog i hele verden.

--

LilleMy63

er 42 år (sen på året, her teller alt!) 2 barn 12 og 14 år. 25år med samme mann! Hadde en SA i mai 2005 som gå uant inspirasjon til barn nummer 3. Føler meg gal innimellom, men når jeg er her inne med dere følges det helt normalt. Og det er delig. Kjenner hvordan jeg strekker grensen for hver gang jeg ikke lykkes. Er i jobb (nå ogå...så nå må jeg avlsutte) prøver å ikke være innpå her hele tiden, jeg blir bare så overstimulert. Tror ikke det er så bra for prøvingen min :o) Lykke til alle flotte damer. Håper vi alle ender inne på gravid moden før eller senere.

--

Poamin

Jeg er Askerbøring, gift og har en datter på 12 mnd. Født i 1967. Har nettop kastet p-pillene og håper ting skal gå like greit som sist.

--

nick_322345

40 år, gift i tre år , og har en fin jente på snart tre. Men har ikke klart å lage noe søsken enda. Vi bor på et rolig sted i Oslo, og trives med det. Vi har forsøkt i to år snart, og det viser seg at det nok ikke er min skyld. ( iallefall ikke bare). Mannen min har fått påvist dårlig sædkvalitet, så nå får vi se hva vi gjør. Forsøker med pute og hostesaft for å hjelpe de dårlige svømmerne litt på vei. Tror det hjelper å ha funnet eggløsningsperioden litt mer nøyaktig ogå. Mulig vi tyr til assistanse, men det koster jo endel i vår alder.. nicket mitt ble visst ikke lagret, mulig fordi jeg sitter på Mac. Så jeg får hete nick_ettellerannet

--

nungo

Ups, så ikke denne før jeg hadde laget mine gen separate presentasjon. Vel, jeg kan gi en kort oppsummering her. Jeg er i midten av tretiårene, gift på 6. året og vi har en jente på 2 år og 3 mrd. Vi bor i Akershus, men jobber begge i Oslo. Vi er nettopp begynt med prøving for nr. 2.

--

martine68

Har visst ikke presentert meg jeg. Bare skrevet mange innlegg og svart på like mange. Men her er altså jeg. Gift i mange år med en flott mann. Jeg er trønder og har 2 barn på 10 og 7 år. En av hver. Jenta har lett cp noe som gir oss en del ekstra utfordringer. Har ellers hatt en sein abort i uke 20 i mitt første svangerskap pga. at fosteret ikke var levedyktig. Vi gikk gjennom en tøff tid den gangen men gikk raskt igang med nytt baby-prosjekt. Tror det hjalp oss gjennom sorgen. Nå vil vi så gjerne ha en attpåklatt men det er vanskeligere enn først antatt. Vi får se hvor lenge vi "orker" dette prosjektet før vi slår oss til ro med de 2 vi har. Livet er egentlig flott som det er også. Liker ellers å trene, jobber veldig mye og har overhode ikke fritidsproblemer.

--

moomy

Er 35 og har en samboer på 38.Vi har prøvd siden oktober 2004 og har ingen barn fra før. Står på venteliste for prøverør da vi er uforklarlige barnløse og drømmen om en smårolling er enorm:) Lykke til alle sammen

--

vilsågjerne:)

Huuuuups,her har jeg oversett noe:) Jeg er 35,sambo er 33,vi holder hus i trøndelag og har ingen barn..:( Men det håper vi da å få gjort noe med!!

--

inger l

Hei..Jeg heter ingerlise,er 37 år og bor på toten....jeg har tre store gutter. Alder 16,19,og 20 år..fikk ei jente i 04 som nå er 19 mnd .... Et lite hopp som dere ser ;-) men gud som vi koser oss.....var gift,men er nå samboer med en flott mann... Er han jeg fikk jenta med....Har akkurat funnet ut at jeg skal bli mamma igjen,altså mitt 5 barn!!! Spennende det her ;-)) så lykke til alle sammen........klems fra meg...........

--

Shnuppi

Hei! Får vel presentere meg skikkelig. Jeg er ganske ny her på sidene. Jeg er 38 år, blir 39 i august iår. Jeg er gift med en 5 år yngre mann og sammen har vi to flotte jenter på 6 og 3,5 år. Vi jobber begge i det offentlige, han i barnevernet og jeg med yrkeshemmede. Vi bor i en liten by nordpå. Jeg er opprinnelig herfra og mannen er fra Oslo, så der er vi ofte. Min store hobby er trening og jeg er treningsinstruktør på si. Vi har prøvd siden august i fjor å få et tredje barn, jeg hadde en MA i juni i fjor.. Jeg er glad jeg fant disse sidene, det betyr mye å kunne diskutere ting med "likesinnede". Kommer gjerne på treff!!

--

vivi ;-)

Hei. Det skjer så mye på disse sidene at jeg klarer ikke helt å henge med :-) Vel, jeg er i slutten av trettiårene og bosatt på østlandet. Etter over fem års resultatløs prøving, er vi i gang med IVF. Det blir jo ikke så mange egg i "moden" alder, men jeg håper på et gullegg. Det blir vel uttak i løpet av uka hvis det er noen egg der. Lykke til alle sammen! (red.adm: jeg ruger nå på fine IVF-egg)

--

HMS

Ikke akkurat helt ny her... bare tilbake fra en liten pustepause.. Bosatt på Øvre Romerike, nettopp flyttet hit, tidl. Nedre Romerike.. :-)), 36 år, samboer 33 år. Prøvd i 3 år. Pga. svært dårlig kvalitet på "smågutta" skal vi igang med prøverør, i Danmark. Mensen er ringt inn (eller mer korrekt: MAILET inn) og jeg starter med spraying 28.3. Om alt går som planlagt blir det tur til Danmark i slutten av april.

--

ønsker-seg-to

68-modell som også har hatt "pustepause" i prøvingen noen måneder. Gift på andre året og har en snelle på 19 mndr. Vi ønsker oss veldig et søsken til henne. Har 5 måneder med prøveing og 3 mndr med pause bak oss, og nå skal vi prøve igjen denne måneden. Bor i Oslo !

--

skifer

Hei.. Skifer her. Gift. 3 barn. bor på Østlandet. Netopp hatt min 4 SA(feb). Prøver optemistisk å bli gravid for 8 gang, denne gangen må det gå bra:). Mannen min er refertilisert,så "gutta" hans er ikke akurat i toppform,men vi klarte det jo tidligere i år, så vi har stått på rundt EL,pute under rumpa og greier.. håper det klaffet nå. Lykke til alle sammen! Å..ja,og jeg er 36 år.:)

--

aimikal

jeg er 36 år . gift og har en 3 åring. vi prøver mrn ikkr vrldig hardt. jeg skal utredes for underivssmerter så vi tar det først-og håper at jeg straks er gravid. noe jeg neppe blir:_)

--

Siste liten

Hei. Jeg "henger" meg på denne. Har vært på gravidsida ei stund, men det gikk dessverre galt. Hadde en MA forrige torsdag. Den tredje i rekken, så egentlig skulle jeg vel ha gitt meg. Men den gang ei. Har bestemt meg å prøve en gang til og har min kjære med på dette. Skal ta det litt rolig nå i starten, men våren blir kanskje en heftig tid. Har vært mye inne på disse sidene etter det som skjedde. Det er liksom en trøst at det er noen i min alder som prøver ennå. Jeg er 45 år og bor i Trøndelag. For tiden er jeg igang med videreutdanning. Kjenner det er litt vanskelig å konsentrere seg om pensum, det er mye mere spennende på disse sidene. Har tatt en blodprøve for å skjekke hormonbalansen min. Lurer på om noen kan tipse meg om hva jeg bør sjekke ut ift det at jeg har hatt tre aborter på 4 år og jeg tar imot alle kjerringråd som finnes for å fremme en bebrukning. Håper alle får en trivelig helg.

--

Mamma2gang?

Hei på dere.... Jeg er en jente på tyvesøtten, mannen er 35. Vi giftet oss i 2000 og har stort sett prøvd siden det. Bor i Ski, 2 mil utenfor Oslo. Vi har en datter på 20 mnd, laget på babyfabrikken (Riksen). Satte inn fryse-egg fra 1. forsøk, det ble negativt. Ble gravid i jan 2006, SA. Og nå har vi startet på spray for en ny runde ved samme babyfabrikk. Kanskje det går denne gangen??

--

la70

Hei! Jeg er 35 år. Var gravid,men mistet i uke 7 for nesten et år siden. Er samboer og har ingen barn fra før. Bør på nord-møre og stortrives selv om været kan være skiftende( er fra Oslo). Jobber . Har akkurat fått M, så nå venter vi på neste EL for å håpe på at det blir noe resultat da.... Har en mann som har begynt å pendle igjen, så vi får håe det klaffer med at han er hjemme når jeg har EL... Etter at jeg logget meg inn på denne chattinga har jeg blitt mye roligere, godt å få ut litt frustrasjon og se at man ikke er alene.. Nå skal jeg gå å male litt, oppussing, mens jeg kan... Håpet er at jeg ikke kan om en mnd.... God helg alle sammen!

--

Nina, 42

Heisan! Jeg er 42 og mannen min er 35. Vi har prøvd i 2,5 år å få vårt første barn sammen. Hadde et IVF forsøk rett før jul. Prøver naturlig nå, men skal i gang igjen med IVF forsøk nr. 2 etter hvert. Er fortsatt optimist, men det er skikkelig nedtur hver gang TR kommer.. Har erstattet kaffe (som noen studier mener hemmer fruktbarheten), med koffeinfri grønn te som skal være bra for fruktbarheten....

--

GAMMELMAMMA

HEI FOLKENS. .GAMMELMAMMA HER. .hehe!! jeg blir 38 år til sommeren,gift i 8 år,har en datter på snart 7, SA i aug-05 og var da 2 mnd på vei. har prøvd i 1,5 år så dette var ikke lett,gitt. men nå har jeg tatt mot til meg og bestilt time hos lege den 15.mars så her ska l d sjekkes. .BÅDE I HODET OG RÆVA!!!!!!!!! HAHA!! bor i Askim og trives godt med d. .har vel trodd at jeg har vært gravid hver måned det siste halve året, men d har vel vært mest i hodet og ikke der man vanligvis er gravid. .SUKK!!! MEN JEG GIR MEG F... IKKE!! så her har dere meg. .8-)

--

Agne

Blir 40 til sommeren, bor i Nord Norge, har tre barn f 91, 94 og 02, to hunder og to katter. Hadde en sa i uke 7 i aug. 05.Dette gjorde meg selvfølgelig deppa og hypp på snarest mulig ny graviditet noe som enda ikke er oppfylt. Tok lang tid før kroppen ble normal mht syklus etter sa. Supermotivert på baby, har tom beg. å strikke babyklær. Føler livet står på vent til evt. graviditet. Det er det siste jeg tenker på om kvelden og det første jeg tenker på om morgenen.

--

Morg@ine

Hei! Jeg er med! Blir 37 i april. Har en datter på 17 mnd'er og vil ha en til (iallefall). Er i 2 pp etter SA i slutten av januar (7 +4). Ble gravid i 2 pp etter at eggløsningen kom igang igjen etter fødselen. Flott at kroppen ordner opp, men det hadde vært veldig kjekt om det var liv laga... neste gang... ; ) Bor og jobber i Stavanger. Har vært sammen med kjæresten min i 10 år til sommeren, gift i 8. Jeg har vært endel her inne i det siste og synes dere er en gjeng med flotte jenter! Fant ut at jeg skulle henge meg på. Jo flere vi er jo større sjanse for gode nyheter! Spørsmålet er ikke om vi blir gravide, men når...

--

'wish'

Jeg er heller ikke helt ny.Var på BIM ifjor vår som lullie.. hadde to SA i ganske rask rekkefølge og måtte ha ting litt på avstand. Jeg har to voksne barn , verdens herligste samboer , han har også to barn. Det hadde vært kjekt å få en liten til :)

--

1963

Hei. Jeg er også med, selv om det blir litt opp og ned med hvor mye jeg er her inne. Har en 2-åring som holder meg i aktivitiet om dagene, så det blir ikke alltid så mye tid til andre ting.Jeg er 42 år. Min gode og snille mann og jeg begynte å prøve på nr 2 nokså rett etter vi fikk vår førstefødte. Har hatt to SA'er i løpet av denne tiden. Nå er det nesten ett år siden siste gang jeg var gravid. Har vært til noe utredning og har planer om å få undersøkt litt mer. Så får vi se hvordan det går. Hadde vært flott med en søster eller en bror til jenta vår.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmm, er dette den siste listen?? Jeg var da virkelig med på den forrige, vivi la meg inn. Må se om jeg finner den..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der fant jeg den... på side to.. Tror denne er den siste??

 

bente69;)

Jeg heter Bente, er født høsten 69 og er bosatt i Moss. Er godt gift med en vestfolding. Sammen har vi klart å lage et mirakel, snuppa er 20 mnd i dag*hurra* Sist ble vi gravide i første pp. Nå går vi å venter på el i vår 7 pp. Håper det snart sitter et nytt mirakel på plass:) Tvi tvi, måtte vi få en bolle i ovnen snart alle sammen:)))

--

Gyda 3 gang

Jeg bor i Drammen, har to nydelige jenter, snart gift. Ble gravide rimelig raskt med de 3pp og 1pp med hun siste. Er i min 2pp nå, men som nevnt tidligere ser det ikke ut som jeg har El denne mnd, så nå må dagene gå fort til IKM og til neste EL igjen. Heldigvis har jeg et bryllupp og planlegge også, så jeg kan tenke på noe annet innemellom ihvertfall, he he Det hadde jo vært moro da om vi fikk det til alle sammen her relativt raskt.......er foresten 70 modell

--

horatio

Er 46, har 3 store barn fra før som har vært til enorm glede for meg helt fra de ble født! Bor på småbruk i Østfold, men er født/oppvokst i Oslo. Driver med ridning og oppdrett av hester og kaniner. Har massevis av dyr og natur rundt meg! Mannen min er 11 år yngre enn meg og har ingen barn, så vi ønsker og prøver sånn på tampen. Hadde en MA for 1 år siden. Veldig glad jeg fant dette forumet, godt å se man ikke er alene i opp og nedturer! Måtte vi alle klare å formere oss!

--

ia69

Jeg er 36 år. Bor i Ålesund, og har tre barn fra før. Disse er nå 17, 15 og snart 13 år gamle. Jeg og mannen min har vært sammen siden jeg var 16 år, og vi er så kjempeglad i hverandre at vi nå har lyst på ett kjærlighetsbarn til. Sukk... Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i rusomsorgen. Ellers har vi hund og katt og stasjonsvogn...:o)

--

optimist..

Jeg er 39 år,ingen barn(SA i sommer),vært sammen med min elskling i snart 2 år og skal gifte meg til sommeren! Er nå i min 5pp etter SA.. Bor i Akershus med 2 store hunder og en katt. Har IKM 6 februar,men ble spådd på nettet her i dag og ho sa jeg var gravid NÅ!!Hadde det bare vært så vel:):)

--

kristin67

Hei. Ble 39 nå i januar, vi har ingen barn fra før. Har fått time på Rødekorsklinikken 13.02. Er ferdig med alle utredninger. Har prøvd å bli gravid i ca 2 år. Ble også spådd i dag he he, prøverør skulle fungere på oss. Er samboer og bor i Lier.

--

Siste-forsøk 62-mod

Jeg er 43 år og bor på Hurumlandet. Har en gutt på 3 år som kom på 3. prøverørsforsøk. Har hatt 4 forsøk til etterpå for å prøve å lage et søsken og er nå i den siste og avgjørende fasen på mitt aller siste forsøk! Får vite om ca 10 dager om dette forsøket lykkes eller ikke. Så jeg blir nok ikke så lenge her inne - har bestemt oss for å gi oss etter denne omgangen, men denne gangen SKAL vi lykkes :-))

--

vetikke (Anonym)

Jeg er 37 år, har nettopp hatt en MA (ble gravid på første p.p), har to barn på under 2 år :-), og bor i Oslo... Nå håper jeg på at jeg skal bli gravid igjen før første mens... men det er vel ikke så realistisk....

--

dimoren

Jeg er 67-modell (sen på året, må vite...) fra vestlandet, men bosatt i Østfold. Har to barn og prøver på nr 3. Er i jobb og har vært sammen med mannen min i snart 11 år. Jeg tror at mye av tiden fremover kommer til å handle om eggløsning, når mensen kommer tilbake etter SA osvosv. Jeg er klar for mer prøving.

--

wimbom

Er 37 år, bor i Oslo, har en sønn på 9 år....og kjente plutselig at NÅ er jeg klar for en liten til!;o) Gyver på 1. pp med stor iver........og håper selvfølgelig at det klaffer om ikke så altfor lenge!!;o) Hehe.....glemte noe ganske vesentlig : MANNEN!! Vi har vært sammen i 11 år, og han har egentlig vært klar for nr. 2 lenge!! Så nå er han glad, nå!;o) Mye øving i sikte......

--

mamamimmi

Er 42 år med en 2-årig datter. Ble gravid med henne etter 1 måneds försök. Har prövd bli gravid igjen siden omtrent et år. Ble gravid, men har nettopp fått SA i uke 7. Veldig trist. Bor med mann og barn i Sverige nå, men innan dess bodde vi to år i Oslo og det var alldeles nydelig. Jeg syns det er en fin tone og respekt på "Barnimagen". Det finnes en svensk motsvarighet "Familjeliv", men den er ikke så god, synes jeg. Ha det godt!

--

nicco

Hiver meg på jeg også: Er en tidlig 64 modell, ble nettopp 30 år nok en gang. Har 5 barn, yngste 22 mnd, eldste 10 år, så vi vet hva vi skal gjøre når vi står opp om morgenen. Har vært gift i ....(telle) snart 12 år, samboere før det. Vi ønsker begge et siste barn. Har blitt fort gravid med de andre, og ble gravid i høst, men endte i MA uke 10. Nå prøver vi iherdig igjen. Utdannet spesialsykepleier, jobber i psykiatrien(MYE rus her også). Mannen min jobber her også, men aldri samtidig da vi har alle barna og alltid en voksen hjemme. Bor i en liten bygd på nordvestlandet.

--

Andrine65

Jeg er 40 år, gift med en snill mann og har to barn (gutt 6 år og jente 3 år). Jeg hadde en ma i november etter en uplanlagt graviditet som også førte til at jeg fikk blodpropp i en fot. Foten plages jeg med fortsatt så jeg er delvis sykemeldt nå, håper jeg blir bra snart. Etter ma-en i høst har vi funnet ut at vi skal prøve å få barn nr 3. Vi bor i utkanten av Oslo. Lykke til alle sammen!

--

livliv

Jeg er vel egentlig ikke prøver, men kan jo presentere meg jeg også, siden jeg stadig tar meg selv i å snoke rundt på disse sidene. Jeg er 43 år, har ei jente på 5 år og en gutt på 2 år. Jeg hadde en ma for 2 1/2 uke siden etter en uplanlagt graviditet. Mistet etter ca 10 uker. Selv om jeg hadde gledet meg veldig til nr 3, er det vel lite sannsynlig at vi prøver igjen. Mannen synes nok det greier seg med de to vi har, og helt unge er vi langtfra, så det er ikke helt lett å få til et "uhell" til heller. :-)

--

Anonym

Nok en ålesunder melde seg her. Er 39 år og prøver for vårt første barn. Har hatt 2 MA i 2005 og begynner vel å skjønne at det kanskje ikke er håp for oss. Har lest så mye på nettett om "gamle, råtne" egg, spontanaborter med modne damer, og så videre at jeg blir helt motløs. Eneste lyspunkt er at Ålesund har den snilleste gynekolog i hele verden.

--

LilleMy63

er 42 år (sen på året, her teller alt!) 2 barn 12 og 14 år. 25år med samme mann! Hadde en SA i mai 2005 som gå uant inspirasjon til barn nummer 3. Føler meg gal innimellom, men når jeg er her inne med dere følges det helt normalt. Og det er delig. Kjenner hvordan jeg strekker grensen for hver gang jeg ikke lykkes. Er i jobb (nå ogå...så nå må jeg avlsutte) prøver å ikke være innpå her hele tiden, jeg blir bare så overstimulert. Tror ikke det er så bra for prøvingen min :o) Lykke til alle flotte damer. Håper vi alle ender inne på gravid moden før eller senere.

--

Poamin

Jeg er Askerbøring, gift og har en datter på 12 mnd. Født i 1967. Har nettop kastet p-pillene og håper ting skal gå like greit som sist.

--

nick_322345

40 år, gift i tre år , og har en fin jente på snart tre. Men har ikke klart å lage noe søsken enda. Vi bor på et rolig sted i Oslo, og trives med det. Vi har forsøkt i to år snart, og det viser seg at det nok ikke er min skyld. ( iallefall ikke bare). Mannen min har fått påvist dårlig sædkvalitet, så nå får vi se hva vi gjør. Forsøker med pute og hostesaft for å hjelpe de dårlige svømmerne litt på vei. Tror det hjelper å ha funnet eggløsningsperioden litt mer nøyaktig ogå. Mulig vi tyr til assistanse, men det koster jo endel i vår alder.. nicket mitt ble visst ikke lagret, mulig fordi jeg sitter på Mac. Så jeg får hete nick_ettellerannet

--

nungo

Ups, så ikke denne før jeg hadde laget mine gen separate presentasjon. Vel, jeg kan gi en kort oppsummering her. Jeg er i midten av tretiårene, gift på 6. året og vi har en jente på 2 år og 3 mrd. Vi bor i Akershus, men jobber begge i Oslo. Vi er nettopp begynt med prøving for nr. 2.

--

martine68

Har visst ikke presentert meg jeg. Bare skrevet mange innlegg og svart på like mange. Men her er altså jeg. Gift i mange år med en flott mann. Jeg er trønder og har 2 barn på 10 og 7 år. En av hver. Jenta har lett cp noe som gir oss en del ekstra utfordringer. Har ellers hatt en sein abort i uke 20 i mitt første svangerskap pga. at fosteret ikke var levedyktig. Vi gikk gjennom en tøff tid den gangen men gikk raskt igang med nytt baby-prosjekt. Tror det hjalp oss gjennom sorgen. Nå vil vi så gjerne ha en attpåklatt men det er vanskeligere enn først antatt. Vi får se hvor lenge vi "orker" dette prosjektet før vi slår oss til ro med de 2 vi har. Livet er egentlig flott som det er også. Liker ellers å trene, jobber veldig mye og har overhode ikke fritidsproblemer.

--

moomy

Er 35 og har en samboer på 38.Vi har prøvd siden oktober 2004 og har ingen barn fra før. Står på venteliste for prøverør da vi er uforklarlige barnløse og drømmen om en smårolling er enorm:) Lykke til alle sammen

--

vilsågjerne:)

Huuuuups,her har jeg oversett noe:) Jeg er 35,sambo er 33,vi holder hus i trøndelag og har ingen barn..:( Men det håper vi da å få gjort noe med!!

--

inger l

Hei..Jeg heter ingerlise,er 37 år og bor på toten....jeg har tre store gutter. Alder 16,19,og 20 år..fikk ei jente i 04 som nå er 19 mnd .... Et lite hopp som dere ser ;-) men gud som vi koser oss.....var gift,men er nå samboer med en flott mann... Er han jeg fikk jenta med....Har akkurat funnet ut at jeg skal bli mamma igjen,altså mitt 5 barn!!! Spennende det her ;-)) så lykke til alle sammen........klems fra meg...........

--

Shnuppi

Hei! Får vel presentere meg skikkelig. Jeg er ganske ny her på sidene. Jeg er 38 år, blir 39 i august iår. Jeg er gift med en 5 år yngre mann og sammen har vi to flotte jenter på 6 og 3,5 år. Vi jobber begge i det offentlige, han i barnevernet og jeg med yrkeshemmede. Vi bor i en liten by nordpå. Jeg er opprinnelig herfra og mannen er fra Oslo, så der er vi ofte. Min store hobby er trening og jeg er treningsinstruktør på si. Vi har prøvd siden august i fjor å få et tredje barn, jeg hadde en MA i juni i fjor.. Jeg er glad jeg fant disse sidene, det betyr mye å kunne diskutere ting med "likesinnede". Kommer gjerne på treff!!

--

vivi ;-)

Hei. Det skjer så mye på disse sidene at jeg klarer ikke helt å henge med :-) Vel, jeg er i slutten av trettiårene og bosatt på østlandet. Etter over fem års resultatløs prøving, er vi i gang med IVF. Det blir jo ikke så mange egg i "moden" alder, men jeg håper på et gullegg. Det blir vel uttak i løpet av uka hvis det er noen egg der. Lykke til alle sammen! (red.adm: jeg ruger nå på fine IVF-egg)

--

HMS

Ikke akkurat helt ny her... bare tilbake fra en liten pustepause.. Bosatt på Øvre Romerike, nettopp flyttet hit, tidl. Nedre Romerike.. :-)), 36 år, samboer 33 år. Prøvd i 3 år. Pga. svært dårlig kvalitet på "smågutta" skal vi igang med prøverør, i Danmark. Mensen er ringt inn (eller mer korrekt: MAILET inn) og jeg starter med spraying 28.3. Om alt går som planlagt blir det tur til Danmark i slutten av april.

--

ønsker-seg-to

68-modell som også har hatt "pustepause" i prøvingen noen måneder. Gift på andre året og har en snelle på 19 mndr. Vi ønsker oss veldig et søsken til henne. Har 5 måneder med prøveing og 3 mndr med pause bak oss, og nå skal vi prøve igjen denne måneden. Bor i Oslo !

--

aimikal

jeg er 36 år . gift og har en 3 åring. vi prøver men ikke veldig hardt. jeg skal utredes for undelivssmerter så vi tar det først-og håper at jeg straks er gravid. noe jeg neppe blir :_)

--

Siste liten

Hei. Jeg "henger" meg på denne. Har vært på gravidsida ei stund, men det gikk dessverre galt. Hadde en MA forrige torsdag. Den tredje i rekken, så egentlig skulle jeg vel ha gitt meg. Men den gang ei. Har bestemt meg å prøve en gang til og har min kjære med på dette. Skal ta det litt rolig nå i starten, men våren blir kanskje en heftig tid. Har vært mye inne på disse sidene etter det som skjedde. Det er liksom en trøst at det er noen i min alder som prøver ennå. Jeg er 45 år og bor i Trøndelag. For tiden er jeg igang med videreutdanning. Kjenner det er litt vanskelig å konsentrere seg om pensum, det er mye mere spennende på disse sidene. Har tatt en blodprøve for å skjekke hormonbalansen min. Lurer på om noen kan tipse meg om hva jeg bør sjekke ut ift det at jeg har hatt tre aborter på 4 år og jeg tar imot alle kjerringråd som finnes for å fremme en bebrukning. Håper alle får en trivelig helg.

--

Mamma2gang?

Hei på dere.... Jeg er en jente på tyvesøtten, mannen er 35. Vi giftet oss i 2000 og har stort sett prøvd siden det. Bor i Ski, 2 mil utenfor Oslo. Vi har en datter på 20 mnd, laget på babyfabrikken (Riksen). Satte inn fryse-egg fra 1. forsøk, det ble negativt. Ble gravid i jan 2006, SA. Og nå har vi startet på spray for en ny runde ved samme babyfabrikk. Kanskje det går denne gangen??

--

la70

Hei! Jeg er 35 år. Var gravid,men mistet i uke 7 for nesten et år siden. Er samboer og har ingen barn fra før. Bør på nord-møre og stortrives selv om været kan være skiftende( er fra Oslo). Jobber . Har akkurat fått M, så nå venter vi på neste EL for å håpe på at det blir noe resultat da.... Har en mann som har begynt å pendle igjen, så vi får håe det klaffer med at han er hjemme når jeg har EL... Etter at jeg logget meg inn på denne chattinga har jeg blitt mye roligere, godt å få ut litt frustrasjon og se at man ikke er alene.. Nå skal jeg gå å male litt, oppussing, mens jeg kan... Håpet er at jeg ikke kan om en mnd.... God helg alle sammen!

--

Nina, 42

Heisan! Jeg er 42 og mannen min er 35. Vi har prøvd i 2,5 år å få vårt første barn sammen. Hadde et IVF forsøk rett før jul. Prøver naturlig nå, men skal i gang igjen med IVF forsøk nr. 2 etter hvert. Er fortsatt optimist, men det er skikkelig nedtur hver gang TR kommer.. Har erstattet kaffe (som noen studier mener hemmer fruktbarheten), med koffeinfri grønn te som skal være bra for fruktbarheten....

--

GAMMELMAMMA

HEI FOLKENS. .GAMMELMAMMA HER. .hehe!! jeg blir 38 år til sommeren,gift i 8 år,har en datter på snart 7, SA i aug-05 og var da 2 mnd på vei. har prøvd i 1,5 år så dette var ikke lett,gitt. men nå har jeg tatt mot til meg og bestilt time hos lege den 15.mars så her ska l d sjekkes. .BÅDE I HODET OG RÆVA!!!!!!!!! HAHA!! bor i Askim og trives godt med d. .har vel trodd at jeg har vært gravid hver måned det siste halve året, men d har vel vært mest i hodet og ikke der man vanligvis er gravid. .SUKK!!! MEN JEG GIR MEG F... IKKE!! så her har dere meg. .8-)

--

Agne

Blir 40 til sommeren, bor i Nord Norge, har tre barn f 91, 94 og 02, to hunder og to katter. Hadde en sa i uke 7 i aug. 05.Dette gjorde meg selvfølgelig deppa og hypp på snarest mulig ny graviditet noe som enda ikke er oppfylt. Tok lang tid før kroppen ble normal mht syklus etter sa. Supermotivert på baby, har tom beg. å strikke babyklær. Føler livet står på vent til evt. graviditet. Det er det siste jeg tenker på om kvelden og det første jeg tenker på om morgenen.

--

Morg@ine

Hei! Jeg er med! Blir 37 i april. Har en datter på 17 mnd'er og vil ha en til (iallefall). Er i 2 pp etter SA i slutten av januar (7 +4). Ble gravid i 2 pp etter at eggløsningen kom igang igjen etter fødselen. Flott at kroppen ordner opp, men det hadde vært veldig kjekt om det var liv laga... neste gang... ; ) Bor og jobber i Stavanger. Har vært sammen med kjæresten min i 10 år til sommeren, gift i 8. Jeg har vært endel her inne i det siste og synes dere er en gjeng med flotte jenter! Fant ut at jeg skulle henge meg på. Jo flere vi er jo større sjanse for gode nyheter! Spørsmålet er ikke om vi blir gravide, men når...

--

'wish'

Jeg er heller ikke helt ny.Var på BIM ifjor vår som lullie.. hadde to SA i ganske rask rekkefølge og måtte ha ting litt på avstand. Jeg har to voksne barn , verdens herligste samboer , han har også to barn. Det hadde vært kjekt å få en liten til :)

--

1963

Hei. Jeg er også med, selv om det blir litt opp og ned med hvor mye jeg er her inne. Har en 2-åring som holder meg i aktivitiet om dagene, så det blir ikke alltid så mye tid til andre ting.Jeg er 42 år. Min gode og snille mann og jeg begynte å prøve på nr 2 nokså rett etter vi fikk vår førstefødte. Har hatt to SA'er i løpet av denne tiden. Nå er det nesten ett år siden siste gang jeg var gravid. Har vært til noe utredning og har planer om å få undersøkt litt mer. Så får vi se hvordan det går. Hadde vært flott med en søster eller en bror til jenta vår.

--

skifer

Jeg 36 år,gift og har tre barn på 12,10 og 4 år.

Har vært gravid åtte ganger,hadde siste SA nå 19 mars.

Vi prøver igjen og håper nå på baby i Julegave.

Lykke til:)

--

Ninni35

Jeg er 35 år, fra Møre og Romsdal. Har to flotte barn fra før, men ønsker oss nå nr. 3. Mistet i MA i nov, oppdaget på UL i uke 18 :-( Prøver oss igjen, men opplever en del tull med syklus etter MA`n. Hadde ikke slike problemer før, og har tidligere blitt lett gravid. Nå tar det visst sin tid. Men, prøver å være optimist :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..og jeg er med på den siste. Ville jo gjerne være med jeg og, var ikke det på den først listen da det ikke var den sist oppdaterte :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heisann!!

Får hive meg på her jeg også da.............

Jeg er 35,og kommer fra Ålesunds-området.

Traff mannen min i April-2003 og giftet oss i fjor høst.

Har fått oss en prinsesse som er 1 år no.

Hadde så innmari lyst på 2 tette,etter hverandre i skule år,men det ble ikke slik nei.

Det slo klaff på første forsøk med tulla vår,så jeg var no optimistisk på nr 2.

Etter keisersnitt,så vart det annbefalt å vente 1 år før vi prøvde på ny,men etter en samtale med legen,så kunne vi begynne etter 9mnd,men så ivrige som vi er,så begynte vi å prøve etter 8mnd.Men har enda ikke slått klaff,går no inn i vår 6pp.

Er i jobb,men har valgt å gå ut i bare 1/2 stilling foreløpigt,vil vere litt hjemme mens tulla er lita.

 

Klem fra meg(",)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meg igjen........glemte å si at mannen min er 2 år yngre enn jeg.

Skjønneste mann på vår jord.......he,he....;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der fant jeg den... på side to.. Tror denne er den siste??

 

bente69;)

Jeg heter Bente, er født høsten 69 og er bosatt i Moss. Er godt gift med en vestfolding. Sammen har vi klart å lage et mirakel, snuppa er 20 mnd i dag*hurra* Sist ble vi gravide i første pp. Nå går vi å venter på el i vår 7 pp. Håper det snart sitter et nytt mirakel på plass:) Tvi tvi, måtte vi få en bolle i ovnen snart alle sammen:)))

--

Gyda 3 gang

Jeg bor i Drammen, har to nydelige jenter, snart gift. Ble gravide rimelig raskt med de 3pp og 1pp med hun siste. Er i min 2pp nå, men som nevnt tidligere ser det ikke ut som jeg har El denne mnd, så nå må dagene gå fort til IKM og til neste EL igjen. Heldigvis har jeg et bryllupp og planlegge også, så jeg kan tenke på noe annet innemellom ihvertfall, he he Det hadde jo vært moro da om vi fikk det til alle sammen her relativt raskt.......er foresten 70 modell

--

horatio

Er 46, har 3 store barn fra før som har vært til enorm glede for meg helt fra de ble født! Bor på småbruk i Østfold, men er født/oppvokst i Oslo. Driver med ridning og oppdrett av hester og kaniner. Har massevis av dyr og natur rundt meg! Mannen min er 11 år yngre enn meg og har ingen barn, så vi ønsker og prøver sånn på tampen. Hadde en MA for 1 år siden. Veldig glad jeg fant dette forumet, godt å se man ikke er alene i opp og nedturer! Måtte vi alle klare å formere oss!

--

ia69

Jeg er 36 år. Bor i Ålesund, og har tre barn fra før. Disse er nå 17, 15 og snart 13 år gamle. Jeg og mannen min har vært sammen siden jeg var 16 år, og vi er så kjempeglad i hverandre at vi nå har lyst på ett kjærlighetsbarn til. Sukk... Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i rusomsorgen. Ellers har vi hund og katt og stasjonsvogn...:o)

--

optimist..

Jeg er 39 år,ingen barn(SA i sommer),vært sammen med min elskling i snart 2 år og skal gifte meg til sommeren! Er nå i min 5pp etter SA.. Bor i Akershus med 2 store hunder og en katt. Har IKM 6 februar,men ble spådd på nettet her i dag og ho sa jeg var gravid NÅ!!Hadde det bare vært så vel:):)

--

kristin67

Hei. Ble 39 nå i januar, vi har ingen barn fra før. Har fått time på Rødekorsklinikken 13.02. Er ferdig med alle utredninger. Har prøvd å bli gravid i ca 2 år. Ble også spådd i dag he he, prøverør skulle fungere på oss. Er samboer og bor i Lier.

--

Siste-forsøk 62-mod

Jeg er 43 år og bor på Hurumlandet. Har en gutt på 3 år som kom på 3. prøverørsforsøk. Har hatt 4 forsøk til etterpå for å prøve å lage et søsken og er nå i den siste og avgjørende fasen på mitt aller siste forsøk! Får vite om ca 10 dager om dette forsøket lykkes eller ikke. Så jeg blir nok ikke så lenge her inne - har bestemt oss for å gi oss etter denne omgangen, men denne gangen SKAL vi lykkes :-))

--

vetikke (Anonym)

Jeg er 37 år, har nettopp hatt en MA (ble gravid på første p.p), har to barn på under 2 år :-), og bor i Oslo... Nå håper jeg på at jeg skal bli gravid igjen før første mens... men det er vel ikke så realistisk....

--

dimoren

Jeg er 67-modell (sen på året, må vite...) fra vestlandet, men bosatt i Østfold. Har to barn og prøver på nr 3. Er i jobb og har vært sammen med mannen min i snart 11 år. Jeg tror at mye av tiden fremover kommer til å handle om eggløsning, når mensen kommer tilbake etter SA osvosv. Jeg er klar for mer prøving.

--

wimbom

Er 37 år, bor i Oslo, har en sønn på 9 år....og kjente plutselig at NÅ er jeg klar for en liten til!;o) Gyver på 1. pp med stor iver........og håper selvfølgelig at det klaffer om ikke så altfor lenge!!;o) Hehe.....glemte noe ganske vesentlig : MANNEN!! Vi har vært sammen i 11 år, og han har egentlig vært klar for nr. 2 lenge!! Så nå er han glad, nå!;o) Mye øving i sikte......

--

mamamimmi

Er 42 år med en 2-årig datter. Ble gravid med henne etter 1 måneds försök. Har prövd bli gravid igjen siden omtrent et år. Ble gravid, men har nettopp fått SA i uke 7. Veldig trist. Bor med mann og barn i Sverige nå, men innan dess bodde vi to år i Oslo og det var alldeles nydelig. Jeg syns det er en fin tone og respekt på "Barnimagen". Det finnes en svensk motsvarighet "Familjeliv", men den er ikke så god, synes jeg. Ha det godt!

--

nicco

Hiver meg på jeg også: Er en tidlig 64 modell, ble nettopp 30 år nok en gang. Har 5 barn, yngste 22 mnd, eldste 10 år, så vi vet hva vi skal gjøre når vi står opp om morgenen. Har vært gift i ....(telle) snart 12 år, samboere før det. Vi ønsker begge et siste barn. Har blitt fort gravid med de andre, og ble gravid i høst, men endte i MA uke 10. Nå prøver vi iherdig igjen. Utdannet spesialsykepleier, jobber i psykiatrien(MYE rus her også). Mannen min jobber her også, men aldri samtidig da vi har alle barna og alltid en voksen hjemme. Bor i en liten bygd på nordvestlandet.

--

Andrine65

Jeg er 40 år, gift med en snill mann og har to barn (gutt 6 år og jente 3 år). Jeg hadde en ma i november etter en uplanlagt graviditet som også førte til at jeg fikk blodpropp i en fot. Foten plages jeg med fortsatt så jeg er delvis sykemeldt nå, håper jeg blir bra snart. Etter ma-en i høst har vi funnet ut at vi skal prøve å få barn nr 3. Vi bor i utkanten av Oslo. Lykke til alle sammen!

--

livliv

Jeg er vel egentlig ikke prøver, men kan jo presentere meg jeg også, siden jeg stadig tar meg selv i å snoke rundt på disse sidene. Jeg er 43 år, har ei jente på 5 år og en gutt på 2 år. Jeg hadde en ma for 2 1/2 uke siden etter en uplanlagt graviditet. Mistet etter ca 10 uker. Selv om jeg hadde gledet meg veldig til nr 3, er det vel lite sannsynlig at vi prøver igjen. Mannen synes nok det greier seg med de to vi har, og helt unge er vi langtfra, så det er ikke helt lett å få til et "uhell" til heller. :-)

--

Anonym

Nok en ålesunder melde seg her. Er 39 år og prøver for vårt første barn. Har hatt 2 MA i 2005 og begynner vel å skjønne at det kanskje ikke er håp for oss. Har lest så mye på nettett om "gamle, råtne" egg, spontanaborter med modne damer, og så videre at jeg blir helt motløs. Eneste lyspunkt er at Ålesund har den snilleste gynekolog i hele verden.

--

LilleMy63

er 42 år (sen på året, her teller alt!) 2 barn 12 og 14 år. 25år med samme mann! Hadde en SA i mai 2005 som gå uant inspirasjon til barn nummer 3. Føler meg gal innimellom, men når jeg er her inne med dere følges det helt normalt. Og det er delig. Kjenner hvordan jeg strekker grensen for hver gang jeg ikke lykkes. Er i jobb (nå ogå...så nå må jeg avlsutte) prøver å ikke være innpå her hele tiden, jeg blir bare så overstimulert. Tror ikke det er så bra for prøvingen min :o) Lykke til alle flotte damer. Håper vi alle ender inne på gravid moden før eller senere.

--

Poamin

Jeg er Askerbøring, gift og har en datter på 12 mnd. Født i 1967. Har nettop kastet p-pillene og håper ting skal gå like greit som sist.

--

nick_322345

40 år, gift i tre år , og har en fin jente på snart tre. Men har ikke klart å lage noe søsken enda. Vi bor på et rolig sted i Oslo, og trives med det. Vi har forsøkt i to år snart, og det viser seg at det nok ikke er min skyld. ( iallefall ikke bare). Mannen min har fått påvist dårlig sædkvalitet, så nå får vi se hva vi gjør. Forsøker med pute og hostesaft for å hjelpe de dårlige svømmerne litt på vei. Tror det hjelper å ha funnet eggløsningsperioden litt mer nøyaktig ogå. Mulig vi tyr til assistanse, men det koster jo endel i vår alder.. nicket mitt ble visst ikke lagret, mulig fordi jeg sitter på Mac. Så jeg får hete nick_ettellerannet

--

nungo

Ups, så ikke denne før jeg hadde laget mine gen separate presentasjon. Vel, jeg kan gi en kort oppsummering her. Jeg er i midten av tretiårene, gift på 6. året og vi har en jente på 2 år og 3 mrd. Vi bor i Akershus, men jobber begge i Oslo. Vi er nettopp begynt med prøving for nr. 2.

--

martine68

Har visst ikke presentert meg jeg. Bare skrevet mange innlegg og svart på like mange. Men her er altså jeg. Gift i mange år med en flott mann. Jeg er trønder og har 2 barn på 10 og 7 år. En av hver. Jenta har lett cp noe som gir oss en del ekstra utfordringer. Har ellers hatt en sein abort i uke 20 i mitt første svangerskap pga. at fosteret ikke var levedyktig. Vi gikk gjennom en tøff tid den gangen men gikk raskt igang med nytt baby-prosjekt. Tror det hjalp oss gjennom sorgen. Nå vil vi så gjerne ha en attpåklatt men det er vanskeligere enn først antatt. Vi får se hvor lenge vi "orker" dette prosjektet før vi slår oss til ro med de 2 vi har. Livet er egentlig flott som det er også. Liker ellers å trene, jobber veldig mye og har overhode ikke fritidsproblemer.

--

moomy

Er 35 og har en samboer på 38.Vi har prøvd siden oktober 2004 og har ingen barn fra før. Står på venteliste for prøverør da vi er uforklarlige barnløse og drømmen om en smårolling er enorm:) Lykke til alle sammen

--

vilsågjerne:)

Huuuuups,her har jeg oversett noe:) Jeg er 35,sambo er 33,vi holder hus i trøndelag og har ingen barn..:( Men det håper vi da å få gjort noe med!!

--

inger l

Hei..Jeg heter ingerlise,er 37 år og bor på toten....jeg har tre store gutter. Alder 16,19,og 20 år..fikk ei jente i 04 som nå er 19 mnd .... Et lite hopp som dere ser ;-) men gud som vi koser oss.....var gift,men er nå samboer med en flott mann... Er han jeg fikk jenta med....Har akkurat funnet ut at jeg skal bli mamma igjen,altså mitt 5 barn!!! Spennende det her ;-)) så lykke til alle sammen........klems fra meg...........

--

Shnuppi

Hei! Får vel presentere meg skikkelig. Jeg er ganske ny her på sidene. Jeg er 38 år, blir 39 i august iår. Jeg er gift med en 5 år yngre mann og sammen har vi to flotte jenter på 6 og 3,5 år. Vi jobber begge i det offentlige, han i barnevernet og jeg med yrkeshemmede. Vi bor i en liten by nordpå. Jeg er opprinnelig herfra og mannen er fra Oslo, så der er vi ofte. Min store hobby er trening og jeg er treningsinstruktør på si. Vi har prøvd siden august i fjor å få et tredje barn, jeg hadde en MA i juni i fjor.. Jeg er glad jeg fant disse sidene, det betyr mye å kunne diskutere ting med "likesinnede". Kommer gjerne på treff!!

--

vivi ;-)

Hei. Det skjer så mye på disse sidene at jeg klarer ikke helt å henge med :-) Vel, jeg er i slutten av trettiårene og bosatt på østlandet. Etter over fem års resultatløs prøving, er vi i gang med IVF. Det blir jo ikke så mange egg i "moden" alder, men jeg håper på et gullegg. Det blir vel uttak i løpet av uka hvis det er noen egg der. Lykke til alle sammen! (red.adm: jeg ruger nå på fine IVF-egg)

--

HMS

Ikke akkurat helt ny her... bare tilbake fra en liten pustepause.. Bosatt på Øvre Romerike, nettopp flyttet hit, tidl. Nedre Romerike.. :-)), 36 år, samboer 33 år. Prøvd i 3 år. Pga. svært dårlig kvalitet på "smågutta" skal vi igang med prøverør, i Danmark. Mensen er ringt inn (eller mer korrekt: MAILET inn) og jeg starter med spraying 28.3. Om alt går som planlagt blir det tur til Danmark i slutten av april.

--

ønsker-seg-to

68-modell som også har hatt "pustepause" i prøvingen noen måneder. Gift på andre året og har en snelle på 19 mndr. Vi ønsker oss veldig et søsken til henne. Har 5 måneder med prøveing og 3 mndr med pause bak oss, og nå skal vi prøve igjen denne måneden. Bor i Oslo !

--

aimikal

jeg er 36 år . gift og har en 3 åring. vi prøver men ikke veldig hardt. jeg skal utredes for undelivssmerter så vi tar det først-og håper at jeg straks er gravid. noe jeg neppe blir :_)

--

Siste liten

Hei. Jeg "henger" meg på denne. Har vært på gravidsida ei stund, men det gikk dessverre galt. Hadde en MA forrige torsdag. Den tredje i rekken, så egentlig skulle jeg vel ha gitt meg. Men den gang ei. Har bestemt meg å prøve en gang til og har min kjære med på dette. Skal ta det litt rolig nå i starten, men våren blir kanskje en heftig tid. Har vært mye inne på disse sidene etter det som skjedde. Det er liksom en trøst at det er noen i min alder som prøver ennå. Jeg er 45 år og bor i Trøndelag. For tiden er jeg igang med videreutdanning. Kjenner det er litt vanskelig å konsentrere seg om pensum, det er mye mere spennende på disse sidene. Har tatt en blodprøve for å skjekke hormonbalansen min. Lurer på om noen kan tipse meg om hva jeg bør sjekke ut ift det at jeg har hatt tre aborter på 4 år og jeg tar imot alle kjerringråd som finnes for å fremme en bebrukning. Håper alle får en trivelig helg.

--

Mamma2gang?

Hei på dere.... Jeg er en jente på tyvesøtten, mannen er 35. Vi giftet oss i 2000 og har stort sett prøvd siden det. Bor i Ski, 2 mil utenfor Oslo. Vi har en datter på 20 mnd, laget på babyfabrikken (Riksen). Satte inn fryse-egg fra 1. forsøk, det ble negativt. Ble gravid i jan 2006, SA. Og nå har vi startet på spray for en ny runde ved samme babyfabrikk. Kanskje det går denne gangen??

--

la70

Hei! Jeg er 35 år. Var gravid,men mistet i uke 7 for nesten et år siden. Er samboer og har ingen barn fra før. Bør på nord-møre og stortrives selv om været kan være skiftende( er fra Oslo). Jobber . Har akkurat fått M, så nå venter vi på neste EL for å håpe på at det blir noe resultat da.... Har en mann som har begynt å pendle igjen, så vi får håe det klaffer med at han er hjemme når jeg har EL... Etter at jeg logget meg inn på denne chattinga har jeg blitt mye roligere, godt å få ut litt frustrasjon og se at man ikke er alene.. Nå skal jeg gå å male litt, oppussing, mens jeg kan... Håpet er at jeg ikke kan om en mnd.... God helg alle sammen!

--

Nina, 42

Heisan! Jeg er 42 og mannen min er 35. Vi har prøvd i 2,5 år å få vårt første barn sammen. Hadde et IVF forsøk rett før jul. Prøver naturlig nå, men skal i gang igjen med IVF forsøk nr. 2 etter hvert. Er fortsatt optimist, men det er skikkelig nedtur hver gang TR kommer.. Har erstattet kaffe (som noen studier mener hemmer fruktbarheten), med koffeinfri grønn te som skal være bra for fruktbarheten....

--

GAMMELMAMMA

HEI FOLKENS. .GAMMELMAMMA HER. .hehe!! jeg blir 38 år til sommeren,gift i 8 år,har en datter på snart 7, SA i aug-05 og var da 2 mnd på vei. har prøvd i 1,5 år så dette var ikke lett,gitt. men nå har jeg tatt mot til meg og bestilt time hos lege den 15.mars så her ska l d sjekkes. .BÅDE I HODET OG RÆVA!!!!!!!!! HAHA!! bor i Askim og trives godt med d. .har vel trodd at jeg har vært gravid hver måned det siste halve året, men d har vel vært mest i hodet og ikke der man vanligvis er gravid. .SUKK!!! MEN JEG GIR MEG F... IKKE!! så her har dere meg. .8-)

--

Agne

Blir 40 til sommeren, bor i Nord Norge, har tre barn f 91, 94 og 02, to hunder og to katter. Hadde en sa i uke 7 i aug. 05.Dette gjorde meg selvfølgelig deppa og hypp på snarest mulig ny graviditet noe som enda ikke er oppfylt. Tok lang tid før kroppen ble normal mht syklus etter sa. Supermotivert på baby, har tom beg. å strikke babyklær. Føler livet står på vent til evt. graviditet. Det er det siste jeg tenker på om kvelden og det første jeg tenker på om morgenen.

--

Morg@ine

Hei! Jeg er med! Blir 37 i april. Har en datter på 17 mnd'er og vil ha en til (iallefall). Er i 2 pp etter SA i slutten av januar (7 +4). Ble gravid i 2 pp etter at eggløsningen kom igang igjen etter fødselen. Flott at kroppen ordner opp, men det hadde vært veldig kjekt om det var liv laga... neste gang... ; ) Bor og jobber i Stavanger. Har vært sammen med kjæresten min i 10 år til sommeren, gift i 8. Jeg har vært endel her inne i det siste og synes dere er en gjeng med flotte jenter! Fant ut at jeg skulle henge meg på. Jo flere vi er jo større sjanse for gode nyheter! Spørsmålet er ikke om vi blir gravide, men når...

--

'wish'

Jeg er heller ikke helt ny.Var på BIM ifjor vår som lullie.. hadde to SA i ganske rask rekkefølge og måtte ha ting litt på avstand. Jeg har to voksne barn , verdens herligste samboer , han har også to barn. Det hadde vært kjekt å få en liten til :)

--

1963

Hei. Jeg er også med, selv om det blir litt opp og ned med hvor mye jeg er her inne. Har en 2-åring som holder meg i aktivitiet om dagene, så det blir ikke alltid så mye tid til andre ting.Jeg er 42 år. Min gode og snille mann og jeg begynte å prøve på nr 2 nokså rett etter vi fikk vår førstefødte. Har hatt to SA'er i løpet av denne tiden. Nå er det nesten ett år siden siste gang jeg var gravid. Har vært til noe utredning og har planer om å få undersøkt litt mer. Så får vi se hvordan det går. Hadde vært flott med en søster eller en bror til jenta vår.

--

skifer

Jeg 36 år,gift og har tre barn på 12,10 og 4 år.

Har vært gravid åtte ganger,hadde siste SA nå 19 mars.

Vi prøver igjen og håper nå på baby i Julegave.

Lykke til:)

--

Ninni35

Jeg er 35 år, fra Møre og Romsdal. Har to flotte barn fra før, men ønsker oss nå nr. 3. Mistet i MA i nov, oppdaget på UL i uke 18 :-( Prøver oss igjen, men opplever en del tull med syklus etter MA`n. Hadde ikke slike problemer før, og har tidligere blitt lett gravid. Nå tar det visst sin tid. Men, prøver å være optimist :-)

---

Lisk

Jeg er 35 år, bor i Oslo. Gravid des 2004, MA 10.mars 2005. Mens uteble i flere måneder etter utskrapning. Gynekolog mener jeg er i tidlig overgangsalder, og tror ikke vi vil bli gravid. Det tror jeg ikke noe på, så jeg går nå hos en kjempe dyktig akupunkør/fotsoneterapeut som har hjulpet mer enn 500 kvinner til å bli gravide. Prøver også å være optimist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Araqudaa;

Her vil jeg være med og :-) 35 år,ingen barn men har en samboer som har en datter på 12 år.Ferdig utredet sommeren`05, hvor alle prøver var "normale". Gravid i nov`05 som endte i MA uke 10. Deretter en SA i mars`06.Men nå vet vi jo hvertfall at vi klart det på egenhånd, så vi går på med friskt mot. Hadde EL nå i helgen og så det har vært mye sengeaktivitet her i huset denne påsken:-) Så nå krysser jeg alt som kan krysses kjempe hardt å håper på et lite mirakel i magen...Tør ikke håpe for mye da......Lykke til alle sammen!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...