Gå til innhold

Leie av bilsete i Oslo/Akershus?


Cammy1

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vet at Babyshopbutikkene ihvertfall leier ut sikkerhetsnett til nyfødte. Mulig de også leier ut bilseter. Hvis ikke kan dette leies gjennom en del forsikringsselskaper. Vet at IF ihverfall har en avtale hvor de leier ut tre forskjellige størrelser, og du får beholde det siste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

If leier ut seter, det skal vi benytte oss av. Da blir setet sendt i posten,uten at det koster deg noe mer enn 102,- i mnd dersom du ikke har forsikring i If. Det har ikke vi, men leier sete der likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvorfor ikke bare kjøpe ?? det er såpass dyrt å leie i dag de fleste steder, at for mange kan det lønne seg å kjøpe eget . tar du godt vare på det så kan du garantert selge det igjen til halv pris enten du bruker det til ett eller fler barn . selv solgte jeg babystolen for 50 kr mer enn jeg ga for den ny :) den ble vel og merke kjøpt i danmark så den var noe billigere der enn den ville vært her hjemme . ellers vet jeg flere forsikringselskap leier ut .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du kan bruke setet til barnet frem til ca 13 kg. da er barnet gjerne 9mnd - 1 år . dvs 900-1200 kr samlet . kjøper du f.eks maxi cosi nytt, betaler du ca 1200-1500 for det nytt , selger du det til halv pris ligger du godt under det du betaler for å leie et. dessuten kan du fint selge det etter å ha hatt det til flere barn , for halv pris . nb : det er mange flotte merker og ikke noe problem å selge igjen .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, har sett at Baby Shop har tilbud nå til 999,- så da har vi tenkt å kjøpe istedet for. Er jo litt kjekt og ha nytt og sitt eget.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det fine med leieavtalen er at det er tre seter man leier - først det minste, og når barnet vokser ut av det får man et nytt i større str,og til sist får man byttet inn i det største setet der man kan ta av en del og bruke som bare sittepute - og det siste setet får man beholde. Man kan bytte det inn ved ulykke/skade også,uten ekstra kostnad (avhenger vel litt da men) og vi har regnet på det og funnet ut at det lønner seg å leie. Så slipper man å kjøpe tre seter og at man kanskje ikke får solgt det ene osv og blir sittende med tre. Dessuten kan det være helt andre standarder på setene til neste gang man skal ha barn,og da er jo forsikringsselskapene raskt ute med å oppdatere seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...