Jump to content
Sign in to follow this  
SOL*SOL

Det ble en herlig liten gutt....

Recommended Posts

SOL*SOL

som har fått navnet Neil (uttales Nil). Etter mangen timer med rier, som forsvant hver gang jeg spaserte og med 5 centimeter opning, fant jordmora mi ut at babyen låg med fjeset først, og snudd gale vegen (med ryggen mot min rygg). Keisersnitt måtte nok til, til min store skuffelse. Babyen sitt hode satt så fast at dei hadde problemer med å rikke han løs...huff, stakkars fyr, slik har han ligget i flere uker.

Men ut kom en herlig liten fyr på 3500 gram. Storesøster er veldig stolt over lillebroren sin og susser på han til stadighet. Desverre har mamma fått beskjed om å holde seg i senga i tre uker, så jeg synes litt synd på den toårige lille jenta, hun skjønner nok ikke helt hvorfor mamma er så 'lat'.

Lykke til dere alle som står foran en fødsel. Jeg kan med opent hjerte

anbefale vanlig fødsel og ikke keisersnitt. Det var noe unormalt og kaldt med keisersnitt opplevelsen. Ikke noe jeg ser tilbake på som noe fantastisk slik som jeg gjorde med førstemann.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Salsa

Gratulerer så mye! Kjedelig å måtte holde sengen - det skjønner jeg. Men når du ser tilbake om en stund, så gikk nok de 3 ukene raskt likevel.

 

Lykke til!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2julibarn

Gratulerer! Hadde keisernitt pga seteleie sist, syntes det gikk greit, men håper på vanlig fødsel denne gangen.Er nok bedre for mor. Håper dere får en fin tid fremover og at dere får sove! Fint å få barn på denne tiden med hele våren og sommeren foran dere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...