Gå til innhold

sex kjeder meg litt...tips


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

huff fælt å måtte si det,men jeg blir ikke så tent lengre. slitsomt å ha så mye sex i EL perioden...ting blir litt rutine...og mannen min er ikke så veldig flink...og jeg tørr ikke å si ifra..han knoter så mye slik at den første tenningen liksom bare forsvinner....så nå har jeg mest sex rett og slett fordi jeg har lyst på barn....trist egentlig.

signerer med anonym jeg no...litt flau

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du må snakke med mannen din om dette. Var i samme situvasjon, han var VELDIG glad for at eg sa det til han. Han leste litt om hvordan han kulle gjøre forskjellige ting. Og eg leste ltt. OG DET HJALP. sexen ble en helt annen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke lett å ta opp, men anbefaler å snakke med mannen din.. dere skal jo ha et sexliv i mange år..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man er to om å kose seg,så litt innspill til mannen din er vel greit..Du har sikkert dine tanker om hva som hadde vært/er godt,eller hva du fantaserer om..Eneste sjansen han har til å rette på dette er jo at du hjelper han litt på vei.Lykke til da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er så redd han skal bli lei seg....samt synes det er flaut å snakke om lyster...klarer ikke å være så åpen om det...fantasiene er der , men det blir med det.

hovedinnlegger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg tror han blir gald viss du forteller han det. Og gir han noen tips om hva som er godt for det. Mennene liker å få tilbake meldinger. Eg syntes dette var helt naturlig å si til han. Vet ikke hvorfor du er så redd. mannen min ble glad. Er det ekte kjærlighet skal han ikke bli sur fordi du sier det slik det er. Eg tror han bli glad eg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Noen tips ja, det kan alltids være litt greit ,hihi! Hva med håndgjern, med bind for øyene, og la partner din gjøre akkurat det han vil med deg uten at du får gjort noen ting, eller du mot ham.. Det er ganske så deilig, eller hva med å ha sex på et annet sted i huset en i senga, ta med madrassene ut i stua, eller hva med å ha sex på badet, kjøkkenet, gangen, vaskerommet, trappa hvis du har det.. Eller ta en dusj, bad sammen, trøkk dere sammen i bade karet, (vi har et lite badekar, men får plass) Ta en kjøre tur, til et område i skogen som det sjeldent er noen, hihi, det er ganske så spennende, men bedre når det er varmt da.. Hva med å masjasje, eller noe sånt, det er så mye man egentlig kan gjøre, bare man får noen ider!

Eller hva med å bare se på en porno film sammen? Det gjør meg kåt, enklt å greit, hihi.. Har vært sammens med min partner i nærmere 7 år, og det blir bare bedre å bedre:) Lykke til! Har selv hatt det litt kipt, men det går over, og det skal jeg love deg, bare sett deg ned å snakk åpent om det,det hjelper lover deg! Ps har selv vært her en stund, men denne gangen holder jeg meg anonym..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må bare ta tak i det selv om det er flaut første gangen! Som andre sier så skal du leve et helt liv med han...

 

Det er forskjellige måter å si det på også da. Du trenger absolutt ikke si at han er kjedelig, men at "vår sex er litt kjedelig" og "hva syns du?" og "er det noe du kunne tenke deg å prøve?" for å sette det igang på en positiv måte.

 

Alt fikser seg ikke på en eneste samtale, men så er du igang og neste gang er det ikke like flaut å ta det opp. Jeg kan aldri tenke meg at han blir sur eller lei seg fordi du vil friske opp sexlivet! Ville du blitt det om han tok opp temaet?

 

Masse lykke til! :-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...