Gå til innhold

Plutselig vanskelig aa faa lagt gutten vaar.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har en gutt paa (snart) tre aar som alltid har vaert enkel aa legge om kvelden. Vi har alltid holdt oss til samme rutine med aa lese et par boeker, ta med favoritt-bamsen, si natta til pappa/mamma, pusse tenner og saa i seng innen klokka sju.

 

Naa er det forandringer paa gang; han er helt med paa aa legge seg, er glad og fornoeyd, men da vi gaar fra han blir han helt spirrevipp! Dyne, pute, kosedyr og laken forsvinner fra sengen, deretter er det aa ta av seg pysjen og bleien, og bare hyle og kose seg! Hoppe opp i vinduet og titte ut, base rundt paa gulvet og er ler i ren fryd naar vi kommer opp for aa ordne opp i sakene.

 

Kan det vaere et tegn paa aa slutte med hvilen paa dagen? Hva ville dere gjort? Naa roer han seg ikke foer en voksen sitter i fotenden paa sengen til han har roet seg saapass at det ikke vil bli gjentatt....saa er det paa'n igjen neste kveld....Dette startet da vi stilte klokken til sommertid og det ble mye lysere paa soverommet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville definitivt ha kuttet ut hvilen på dagen. Nå er han jo så stor. Dessuten ville jeg ha anskaffet en mørk rullgardin så han fikk det mørkere på soverommet.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...