Gå til innhold

Hvilken babycall er best??


mammaen til Thomas

Anbefalte innlegg

Vurderer og kjøpe en babycall og lurer på hvilken som er best, evt. hvor jeg kan finne en test over babycall. Har prøvd å søke men finner ingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har philips dect skm7489nc sin og er kjempefornøyd. Den er helt klar i signalene og skurrer ingenting. Du kan justere graden av sensitiv så langt at du hører barnet puste. Du har også oversikt over grader på soverommet på begge enhetene. Alt kan stilles inn fra foreldreenheten også. Vi har også 5 nattasanger og nattlys. Den kan også varsle når f.eks temperaturen på rommet kommer under 14 grader eller over 24 grader. Det er også toveiskommunikasjon på denne slik at vi kan snakket til snuppa. Den søker kanal på egenhånd og den slår ikke inn på noen andre babycaller i nærheten. Det kan nemlig være et problem med de som ikke har dect og som søker manuelt.

 

Lånte en supernova fra ei i barselgruppa og det blåste ute den dagen. Enheten datt ut i ett sett og den skurret masse. Hørte ikke barnet klart i det hele tatt. Der må du også stille den inn på egne kanaler og man kan vel risikere at de slår inn på hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På testen til det danske forbrukerrådet kom Philips SBC SC477 og Philips SBC SC490 best ut i test, med Super Nova på tredjeplass. Mer info finnes her:

 

http://www.forbrug.dk/test/testbasen/boern/babyalarmer/

 

og her:

 

http://www.forbrug.dk/test/testbasen/boern/babyalarmer/babyalarmer/6-hurtige-indkoebsraad-naar-du-skal-vaelge-babyalarm/

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...