Gå til innhold

Dåpen og klær


Kamilla, Daniel&Sanne

Anbefalte innlegg

Skulle kanskje skrevet dette på dåpsdebatten men.. Noen som har døpt barna sine? Hvordan gjorde dere det i forhold til dåpskjole og andre klær? De har vel ikke kjolen på hele dagen akkurat, så hva slags klær tok dere på etterpå? Fint med noen gode tips:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Vi reiste til kirken i hvet strømpebukse og body. (+utedress mens vi var i bilen) Tok på dåpskjolen etter at vi kom inn i kirken.. Hun hadde dåpskjolen på ca. 1 time der hvor vi holdt dåpsfesten, for da var det på tide med en "nap". Etter at hun våknet, tok jeg på en fin rød kjole. Brukte den samme blonde-body`n og strømpebuksa som under dåpen.

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gjorde det på samme måte som frøkena.. hadde kjøpt en fin rosa kjole som hun skulle ha på etter vi var ferdig i kirka og hadde tatt bilder.. Men jenta vår var så trøtt at hun bare fikk pupp og sov hele dagen.. så hun hadde stort sett på seg bare body og strømpebukse etter kirka.. Vi fikk ikke tatt bilder en gang. Tenkte faktisk at jeg skulle sette på henne dåpskjolen nå og prøve å ta noen takkekortbilder...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha dåp 9. april og antrekk er klart. Jeg er så heldig at mamma har strikket bunad til han. Den skal han ha på litt utpå dagen etter kirka. Ellers har vi en matros dress i reserve, siden han gulper en del. Fins jo også andre finklær til disse guttene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde dåp for 1 uke siden. Vi tok på dåpskjolen da vi kom i kirka også tok vi den av etterpå. hadde en fin og litt mer praktisk kjole etterpå. Tok en liten "foto-seanse" på selskapet etterpå hvor vi hadde på kjolen ei halvtimes tid bare. blir bare kav med den på så lenge. :) lykke til med dåpen:) kos dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi hadde kjolen på hele selskapet vi , frøkna koste seg og sov masse . hadde med andre klær men det var ikke behov for dei . hun gulpet ikke en eneste gang til en forrandring

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...