Gå til innhold

Når slutte med tåteflaske?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Snuppa fylte nettopp et år og hun får oppvarmet melk på flaske på morrakvisten og til kvelds.

Syns det er så kjekt med flaska på morgenen for da drikker hun melka i senga vår og koser og leiker litt der før vi står opp og spiser frokost.

 

Ellers drikker hun også veldig tynn saft/utblandet appelsinjuice fra tåteflaska på dagen, er dette dumt? Det smaker omtrent bare vann...

 

Drikker også av tutekopper og glass m/sugerør.

Hva er verst for tenna egentlig? Flaske eller tutekopp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi slutta med flaske da vi sluttet med mme på kvelden, ca. ved 16 mnd alder.

 

Saft fra tåteflaske på dagtid synes jeg ikke noe om. Synes ikke noe om saft i det hele tatt, men om du først skal gi det så bå det være bedre å gi det fra glass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi holdt på veldig lenge med melk på tåteflaske til vår første. Det var fordi han var flaskebarn, og vandt til at drikke kom fra flaske. Tror faktisk han var over året før han i det hele tatt greide å drikke av glass. Den minste har nesten aldri drukket av tåteflaske, vi gikk rett på glass og tutekopp til henne. Men om det funker for dere, så hvorfor ikke forstette? Vår eldste var to år nesten da vi pakket den bort.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her sluttet vi med mme på flaske da hun var 13 mnd. Før vi sluttet hadde vi trappet gradvis ned, og plutselig en dag sluttet hun bare. Gikk over all forventning, og det var ikke det oppstyret jeg troddedet skulle bli. Gikk med en gang over til å drikke melk og vann av avent tutekopp. Da hun sluttet å drikke kumelk pga at hun reagerte sånn på det, gikk vi over til å gi henne utvannet eplejuice av kopp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...