Gå til innhold

spekemat...


Jeg å min lille gullkomp

Anbefalte innlegg

i morgen skal jeg til svigermor å spise rømmegrøt og spekemat... hvilke spekemat kan jeg spise... noen som vet...;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De sier at man helst ikke skal spise noe spekemat i det hele tatt når man er gravid. Dette fordi spekematen er rått kjøtt. Det er visst noe med at du kan spise det dersom det har vært frosset.

Her er det som står på matportalen.no:

 

http://matportalen.no/Emner/Gravide

 

Gravide kan spise alle typer kjøtt dersom det er gjennomstekt eller gjennomkokt. Unngå rått kjøtt av alle typer, som for eksempel speket kjøtt, gravet kjøtt eller tartar (se Skadelige bakterier og parasitter). Skadelige bakterier og parasitter kan gi deg infeksjoner som påvirker barnet ditt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Jeg har også hørt det samme som meg74Høygravid, men har og hørt at man kan spise det med måte..

Men...tørr du spise spekemat nå som de har funnet e-coli i sauekjøtt da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...