Gå til innhold

OPPGJØRET!!!!(langt men måtte bare få det ut)


♥ ♀06+♥♂10+spireimagen ♥

Anbefalte innlegg

Jeg jobber på en kafe hvor mor til sjefen (hun er pensjonist) bor rett voer kafeen. Dette resulterer i at hun ofte er innom oss og "kontrollerer" hvordant ing er. Vi er mange unge som er ansatt der , og hun har alltid virket litt nebbete og sarkastisk. Dette har både jeg og vi andre hevet oss over lenge. Jeg tar jobben min veldig alvorlig- selv om jeg vet den erimdilertidig,. I løpet av det siste året nå har hun spurt meg sikkert 12 ganger om ejg er gravid. For dere som kjenner min historie så vet dere at dette sårer veldig. (jeg har mistet to ganger i løpet av det siste året, og prøvd siden januar 05 å få barn. ) Jeg er 171 høy og veier 70 kg. Jeg har ingen supersmal midje, men har aldri fått noen kommentar på at jeg burde slanke meg-sånn sriøst.

 

Forrige helg kom denne dama bort til meg og spurte for n'te gang om jeg var gravid . Jeg svarte henne ikke, men da fortsatte hun med "nei for du har vel kontroll i senga du vel.." . Det var da ca 2 uker siden jeg hadde mistet og jeg ble ganske såret og lei meg av påminnelsen om det og ikke minst øsnket etter et barn samt det ydmykende i at jeg jammen ser feit ut gitt. Svarte henne med at hun ikke burde si sånnt il folk for hun ikke vet hvor hun treffer. (hun nyter det virkelig når hun ser at jeg blir lei meg.)

 

Nå idag jobbet jeg- alene frem til kl.11. Jeg skulle ordne alt som ellers må ordnes på morgenene i en kafe, pluss passe kassa og bake kake fordi noen hadde glemt å gjøre det i går. Det blir varmt når jeg løøper frem og tilbake så jeg kaster av meg genseren-slenger den bort til døra som er mot garderoben vår. Plutselig kommer HUN inn og begynner å kjefte som bare det pga genseren. Jeg forkalrer henne at ting er litt hektisk nå så det er derfor den ligger på gulvet og ikke i skapet ut i graderoben. Jeg går og ekspederer en kunde, kommer tilbake og da fortsetter hun å kjefte ned meg. Til slutt står hun og skriker til meg?!!! Jeg svarer henne da for nå rant det virkelig over. Hun stikker og så kommer 2.vakta på jobb. Jeg fortelle dette til henne som er den eneste litt eldre som jobber der og hun mener jeg bør si dette til sjefen . det gjør jeg når han kommer innom. Selvfrølgelig begynner jeg å gråte IGJEN. Huff det er pinlig. Men han fortsår meg godt og lover å prate med henne. Men han innrømmer til meg at hun faktisk har klagd mye på meg til han- som han sier "hun har tydeligvis fått noe i mot deg for det er kun deg hun er slik mot". Både han og jeg syns det er rart da jeg har utviklet meg mye det siste året.

 

huff bel bare så lei meg idag. Er så slitsomt når hun er slik og hun har såret meg så ufattelig mye!!!!

 

Men idag kom altså oppgjøret...

 

(ble langt dette men måtte bare få ut frustrasjonen..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Huff, for ei bitch!!! Stakkars deg! Trodde gamle damer skulle være søte og hyggelige jeg. Makan til frekkhet skal man lete lenge etter.

Bra du tok det opp med sjefen, så får vi håpe det hjelper slik at du slipper flere runder med gamla. Blir det ikke bedre ville jeg absolutt ha vurdert å bytte jobb, for det der må jo gjøre at man gruer seg til å gå på jobb og det skal man ikke.

 

Ellers sitter jeg her og begynner å tenke ut stygge ting du kan si tilbake, men det vil vel kanskje ikke hjelpe så mye..

 

Håper du får ut frustrasjonen nå, slik at du kan tenke på andre langt hyggeligere ting.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, kjære deg!

 

Gratulerer! Det er INGEN skam i å gråte, det viktigste er at du sa i fra til sjefen din i dag. Du har med det opptrådd renhårig og gjort det på den rette måten, tenk så mange som ville ha tatt ut sin frustrasjon i å skape misnøyestemning på jobben. Det at du sier i fra når noe er galt, til rette instans, skal du ta med deg videre. Og når det er sjefens mor- ja det er en bragd i seg selv. Flott at du sa i fra!

 

Er det virkelig bare deg hun er slik mot da? Du skriver jo at "dere" har hevet dere over hennes oppførsel- så det må da være flere hun er sånn mot? Jeg tenker at det kanskje er litt vanskelig for sønnen hennes å takle at han har en sånn mor, slik at han ikke vil innse at hun er sånn mot andre enn deg også? Han er kanskje til og med flau over henne, og prøver å redde seg inn med å si at det bare er deg hun er sånn mot?

 

Jeg forstår at det er forferdelig sårende at hun spør om du er gravid. Du er ikke overvektig når du er så høy som du er og veier det du gjør. Det er du ikke! Men verre er det at hun treffer rett i åpne sår. Det viktige blir da å spørre deg selv hvor mye makt hun skal få ha over deg. Skal hennes kommentarer, en gammel sur dame, få bestemme hvordan du har det? Det er det du som avgjør når alt kommer til alt. Jeg vet det er lett for meg å si her jeg sitter, men det er du som styrer hvor mye makt hennes kommentarer skal ha over deg! Tenk på at hun er en jævla sur gammel kjærring uten noe liv, som helt sikkert er så frustrert over eget liv at hun må ta det ut over andre! Noen mennesker har alltid vært ufine og vil alltid være det, mener nå jeg, uvisst årsak. At man blir eldre hjelper ikke, de fleste blir jo bare mere sinna med årene!

 

Så fint at du har fått sagt i fra til sjefen din- det er ikke sikkert hun blir bedre, men kanskje? Og dessuten så vet du nå at sjefen din vet at du sier i fra om noe er galt, og det er bra. Og så har du jo fått ryddet opp i en eventuell misforståelse, for moren hans hadde jo klaget over deg uten grunn. Så fint dere fant ut at dette var grunnløst!

 

Dette ble et veldig langt svar, men jeg får så vondt av deg. Jeg syns du er kjempeflink til å passe på deg selv, det er veldig bra at du sier i fra. Og vær så snill: Ikke la henne ha overtaket over deg selv om hun spør om ting som er så vondt for deg. Husk på alle oss som er her inne, som vet hvor vondt det er å få sånne spørsmål, og tenk på oss neste gang hun eventuelt slenger med leppa. Se for deg at vi er der! Og husk da at det er hun som er en komplett idiot, og fremstår som det også, som er så frekk at hun slenger sånne kommentarer!

 

Kom bare med det om du har mer på lager! Vi er her vi. Stor klem fra

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Du har alltid så fantastisk lange og gode svar du kanskjesnart. Blir stadig imponert når jeg leser svar fra deg. Ville bare si det, selv om dette egentlig handla om jente 19 eller sol som hun heter nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, det var pent sagt! Jeg kan bare si i like måte- du er alltid raskt ute med støttende svar! Jeg er så glad for at jeg har funnet dere, jenter! Men jeg håper jo at vi ikke skal være her inne sammen så alt for lenge, da ;o) Og så håper jeg at du har det bedre nå, at du har fått litt avstand til oppgjøret, sol?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HEI PÅ DEG. .

G R A T U L E R E R! ! ! men jeg syns du tok i altfor lite mot henne!!! du skulle ha tatt i skikkelig for d var kanskje d hun trengte. . .og etter dette så snakker hun kanskje til deg med respekt og ikke som en drittunge!

 

KEEP UP THE GOOD WORK!!

 

KLEMZ

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Åh, jeg hadde blitt så provosert. Vet nesten hvordan du har det.....men selv om min gamle sjef var desperat...så ble hun ikke så personlig. Hun kjørte rundt arbeidsplassen på fridagene sine for å sjekke om det var noe hun kunne ringe og klage på. Var godt den dagen jeg kunne slutte....holdt ikke ut særlig lenge. Lykke til videre i jobben. Ikke finn deg i hva som helst....du har rett på privatlivet ditt uten at hun skal snoke i tide og utide. Hun er vel ikke sjef en gang. Huff...blir skikkelig provosert på dine vegne. Lykke til neste gang du blir gravid.....må bli deilig den dagen du kan se henne rett inn i øynene og si: JA, jeg er faktisk gravid! (kanskje hun på en eller annen syk måte er sjalu på deg????)

 

(Jeg er på 1 tri nå, men stikker innom denne siden innimellom også. Skjer litt mer her synes jeg.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg!

 

Må bare si at jeg synes det var flott av deg å si fra! Du er tøff! :o)

 

Støtter meg til det de andre har sagt til deg her!!!

 

Ønsker dere også masse lykke til videre med prøvingen :)

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Kanskje snart og alle andre som har svart!

Takk for oppmuntrende og langt og godt svar! Er så hyggelige folk her inne- deilig å få støtte når man er sliten, frutstret , irritert osv.!! Nydelig side med nydelig jenter!!

 

Har kommet meg litt nå-fått ting på avstand!! Var faktisk i jobbintervju i går så er spent på utfallet!! =) Skulle vært deilig å bytte jobb ja...

 

Ang. hvem hun er sånn mot så har flere av de jeg jobber med klagd på at hun legger seg opp i ting hun absolutt ikke har noe med f eks de som røyker. De bruker da sine to*5min om dagen til å ta en røyk. Dette er noe jeg har full forståelse for , men man skal ikek trenge å ha det fordi det er faktisk deres sak. Men den gamle kjerringa legger seg opp i det også og flere ganger har jeg opplevd at de jeg er på vakt med kommer inn fra pause og er helt paffe fordi hun har vært ute å kjefta på de fordi de røyker - og fordi de røyker når de er på jobb. Hva de bruker åausene sine til er vel deres sak??!!!?

 

Men har snakket med koellegaene mine nå for å finne ut hvor mye hun plager dem og det virker som hun er verst mot. Fant da også ut at hun også har klagd på meg til mine kollegaer!!! Herregud for ei dame sier bare jeg!! Mine kollegaer kunne takk og pris forsikre meg om at de ikek har trodd noe på det hun har sagt og at de fortsatt har full tiltro til meg og måten jeg gjør jobben min på. Gudskjelov.

 

Skal virkelig bli godt å bytte jobb snart!! Søker på alt ejg kommer over . Har4 forresten funnet ut at jeg ikke skal bli barnevernspedagog som jeg studerer til å bli. Har vært i praksis nå og selv om det har vært lærerikt og gøy, så har det også vært hardt og jeg har funnet ut at jeg ikke passer til den jobben. Hvertfall ikke nå-ikek på en god stund. Har for mye i fortida mi som jeg ikke kommer til å klare å legge bak meg hvis jeg skal jobbe i en slik jobb.Planen er nå å jobbe minst et år-inennfor barnehage=) I forbindelse med praksien har jeg vært innom flere barnehager og hjulpet til-det er gøy! Kanskje ekstra gøy nå fodi jeg ønsker meg et barn selv. Kan bli litt sårt innimellom, men jeg finner merkelig nok en stor trøst i å jobbe med andre barn selv om jeg ikke harnoen selv-enda. =)

 

Takk igjen for støtten folkens! Takk til alle som har svart!! =) Dere er kjempesnille- og gjør MYE for meg det skal dere vite!!

 

Mange klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må forresten legge til til Kanskjesnart at det var veldig kloke ting du sa i svaret ditt- og jeg kommer til å tenke over det neste gang hun sier noe sånt. For dette kommer til å gjenta seg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen og takk for det :o) Du skal se det snart er du som må svare på mine nevrotiske innlegg nå som EL-perioden min er ferdig og det er leeenge igjen til IKM!

 

Det kommer vel desverre til å gjenta seg, ja, så du må bare ha lykke til! Alle skjønner vi at det er vanskelig- det ser du på alle svarene du har fått- så jeg håper du er stolt av deg selv og at du tar med deg det neste gang en slik situasjon oppstår.

 

Jeg håper du får den jobben du var til intervju på, du må oppdatere oss!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...