Jump to content
Sign in to follow this  
Morf

Kynnere eller rier??

Recommended Posts

Morf

Nå har jeg hatt mye kynnere i lengre tid-uker-og for halvannen uke siden begynte jeg å kjenne det i ryggen,slik jeg hadde det da jeg fikk nr.1.

Har vært til kontroll flere ganger,gu forrige søndag uten at det var tegn til modning.....men i dag har disse murringene i korsryggen bare tiltatt og jeg synes det kjennes slik som det gjorde tidlig i forrige fødsel.

Har sprunget på do i hele dag,har hvertfall tømt systemet så jeg lurer på om det kan være noe jeg har spist som igjen kan føre til rielignende smerter....har 5 uker til termin.Men jordmor er redd jeg føder før tiden.

 

Hva tror dere???Vet ikke om jeg skal bry meg om å plage jordmorvakta i kveld eller hva jeg skal....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Fødeklar mamma til snart 3

Jeg ville nok ha dratt til jordmor ja viss eg hadde det slik... Har veldig mye kynnere selv og jeg skjønner godt hvordan du har det.. men har enda ikke hadd murringen i ryggen. Hadde nok ringt jordmora på føden da for å få det sjekket. I går hadde jeg kynnere regelmessig i flere timer, så da var jeg nesten på tur på føden selv.. men jeg la meg heller ned og slappet av etter ungene var lagt og etter en times tid sovnet jeg av og da jeg voknet hadde jeg ikke kynnere lengre, kunn bekkensmertere... Lykke til i allefall, har 10 uker igjen her så jeg håper nå den lille blir der inne litt lengre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...