Gå til innhold

September: Rapport fra Spania


futte (tm)

Anbefalte innlegg

Da var vi kommet tilbake fra en liten Spaniatur og her følger en liten rapport om baby og Spania.

 

Vogn: Skulle opprinnelig ta med sortsvogna, men ombestemte meg i siste liten og kjøpte en billig reisetrille istedet. Veldig glad for det for alt var smalt der nede. Trange fortau med masse folk på. Fullpakkede butikkhyller tett i tett. Intime små resturanter med trangt melllom bordene. Små heiser. Var utrolig greit med ei nett lita trille som kom inn overalt. Kunne legge ryggen (nesten) ned så det var null problem å sove i trilla.

 

Sol: Kjøpte kule solbriller som han skulle bruke der nede. Smurte han godt i ansiktet og tok på brillene, men han nekta å ha dem på. Dro dem av seg etter 3 sekunder hver gang. Prøvde både slike med strikk rundt hodet og stenger bak ørene. Endte opp med å gå mest mulig i skyggen og henge et helseteppe på den siden sola var når vi kjørte mot sola. Det helseteppet ble og brukt når han skulle sove. Måtte stenge verden ute for at han skulle greie å lukke øya.

 

Mat: Hadde med grøt fra Norge, men kunne helt sikkert brukt den lokale grøten. Middagsglass hadde de flust av der nede. På supermarkedet nedenfor oss hadde de Nestle og Hero produkter. Kjøpte Hero sine middagsglass og fruktmoser og de falt definitivt i smak!

 

Bleier: Pampers heter Dodot i Spania. Fant bare jumbopakker så vi hadde nok bleier der nede ja! Var ganske dyrt. En slik jumbopakke fra Rema (koster 70,- kroner i Norge) kosta 160,- kroner i Spania.

 

 

Ellers hadde jeg vel ikke noe lurt å si.

 

Turen var flott! Ble en liten demper på ferien at Tim fikk halsbetennelse der nede. Hadde 40 i feber og ville ikke spise noe særlig. Dro til legen og kom tilbake med en pose medisiner. Penicillin som skulle tas to ganger i døgnet. Ibuprofen som skulle tas hver åttende time. Paracet som kunne tas midt i mellom ibuprofendosene hvis han var utilpass. Og hostesaft hvis han tetnet til. Stakkars lille baby. Penicillinen slo ut magen og ga ham skikkelig diare, som selvfølgelig kom oppetter ryggen på flyuren hjem. Fikk testa ut stellebordet på flyet da gitt.

 

Spanjolene synes det var veldig moro med små babyer og prata masse med ham. Var og veldig og skulle bort å stryke han på hodet og klipe i kinnene og trykke på nesa. Glad han ikke blir redd av sånt. :)

 

Fint tur tross halsbetennelse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Velkommen tilbake til vårt kalde nord ;)

 

Godt å høre at nesten alt gikk greit på turen.. halsbetennelse er jo ikke godt da :( Håper han blir fort frisk! Godt å komme hjem? :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for rapporten. Høres, tross halsebetennelsen, ut som en fin tur. Kjøpte sånne briller med strikk på vi også, har testet dem her hjemme og hun tar de av med en gang! ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...