amandine Skrevet 6. november #26 Del Skrevet 6. november Anonym bruker skrev (34 minutter siden): Jøss, så spennende. De fikk jeg lyst til å prøve, veldig annerledes enn de jeg vanligvis baker. Anonymkode: d2ef3...d7c De anbefales på det varmeste! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150152961 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. november #27 Del Skrevet 6. november Det kommer ikke melange i mitt kjøleskap. Og ikke handler jeg på Temu, og jeg lar barna sitte bakovervendt til de er syv år. Alle burde være som meg. Anonymkode: d9bd1...170 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150152973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. november #28 Del Skrevet 6. november Det er kun smør som bakes med i dette huset, vi verken kjøper eller bruker margarin. Men om jeg hadde smakt forskjell om det ble brukt Melange i en bolledeig vet jeg ikke. I remons/ kanelsnurrer/ kardemommeknuter smaker det ikke godt å bruke margarin i hvert fall. Jeg har blitt servert brune pinner laget med margarin en gang, og det kan jeg varmt anbefale om du vil bake noe som smaker så vondt at du ikke blir fristet til å spise noe av baksten. Anonymkode: 694d0...d79 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150152989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Optatium Skrevet 6. november #29 Del Skrevet 6. november Anonym bruker skrev (3 timer siden): Merkelig at det er margarin som anbefales både for hjertehelse og høyt kolestrol hvis det er så grufullt. Anonymkode: a511f...45b Det er veldig delte meninger om dette, men Melange er av det mest ultraprosesserte du kan få. Jeg har trua på naturlige råvarer og ingredienser. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150152995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. november #30 Del Skrevet 6. november Anonym bruker skrev (11 timer siden): Baker med blå melange pga allergi, får alltid skryt av både gjærbakst og kaker❤️ Finnes ingen fasit. De som elsker meierismør vil rynke på nesa av de som bruker melange. Men det betyr ikke at det de foretrekker er noe bedre enn det andre foretrekker. Har aldri besøkt noen og tenkt at fysj disse kanelsnurrene var ikke gode, de smaker melange. Anonymkode: 7a1e8...0cc Kanskje ikke på smak, men margarin er noe av det verste man kan spise. Anonymkode: 0b877...52d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150153019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. november #31 Del Skrevet 6. november Optatium skrev (1 time siden): Det er veldig delte meninger om dette, men Melange er av det mest ultraprosesserte du kan få. Jeg har trua på naturlige råvarer og ingredienser. Ultraprossert er det ja, men det anbefales likevel over smør som sies er versting ang hjertehelse og høyt kolestrol. Anonymkode: a511f...45b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150153043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Optatium Skrevet 6. november #32 Del Skrevet 6. november Anonym bruker skrev (16 minutter siden): Ultraprossert er det ja, men det anbefales likevel over smør som sies er versting ang hjertehelse og høyt kolestrol. Anonymkode: a511f...45b Anonym bruker skrev (16 minutter siden): Ultraprossert er det ja, men det anbefales likevel over smør som sies er versting ang hjertehelse og høyt kolestrol. Anonymkode: a511f...45b ja, de offentlige rådene er klare. Men det finnes etter hvert flere forskere som viser til andre resultater. Selv klarer jeg ikke å få logikken til p gå opp, altså at kroppen heller trenger prosessert og bearbeidet mat, vi er da laget for rene matvarer. Men jeg begrenser heller inntaket av smør. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450705-hvilket-sm%C3%B8rmargarin-gir-best-smak-p%C3%A5-baking-av-boller/page/2/#findComment-150153050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå