Gå til innhold

Hvor reiser dere i sommer?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi reiser til Lofoten. Koster det diesel koster, og mat. Men maten blir billigere enn hva den er til vanlig. Skal være vorte i 10 dager. Så reiser vi til Danmark i 5 dager på cup. Der blir det heller ikke noe mer enn diesel og bompenger. Mulig litt mer enn vanlig i mat. Feriebudsjettet er på ca 10 000

Anonymkode: 49334...f1d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ingen 😔😔

Anonymkode: 7f8eb...ff3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hus i Spania, og skal være der hele skoleferien. Det er godt internett i huset, og mulighet for hjemmekontor for å få lenger tid der. To voksne og to barn på 12 og 14 år, og vi har betalt 23.000 kr i flybilletter. Reiser etter skoleslutt i juni og tilbake andre uken i august. 

Anonymkode: 8b1c2...b68

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir Danmark med København,  Knutenborg safaripark og Legoland første del av ferien,  og middelhavsferie seinere i ferien. Ellers småturer i Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi drar litt over 6 uker til USA. Først en uke på en ranch i Montana. Så 6 dager i Nashville og området rundt før vi skal til Rocky Mountain og skal være i det området i 1 uke. Så flyr vi til California og blir der i 1 uke, så 1,5 uker i Florida før vi flyr til New York og avslutter turen med å være i New York i 5 dager. Biletter, hotell, bil mm er betalt, men kommer nok til å gå mye penger til mat, drivstoff, shopping mm. Det som er forhåndbetalt har kommet på 189000 kr, vi er 1 voksen og en tenåring.

Anonymkode: d4a1b...6e4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...