the amazing spidermamma Skrevet 26. april #1 Del Skrevet 26. april Vi skal servere hjemmelaget pizza til en skoleklasse, og jeg vil gjerne forhåndssteke pizzabunnene dagen før for å spare tid. Men må de fryses etterpå, eller kan jeg bare avkjøle dem, pakke dem i plast og bruke dem dagen etter? Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. april #2 Del Skrevet 27. april Trenger ikke fryse dem om de skal brukes dagen etter Anonymkode: 7ba63...bb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 27. april Forfatter #3 Del Skrevet 27. april Anonym bruker skrev (2 timer siden): Trenger ikke fryse dem om de skal brukes dagen etter Anonymkode: 7ba63...bb0 Supert, takk for svar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå