Gå til innhold

Kakebaking for viderekommende, tips?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt inn til dette, men lurer litt på hvordan det blir enklest å få helt svart smør/sjokoladekrem? Vi har fargepaste og fargegel, men bør vi bruker hvit eller brun sjokolade? Er det eventuelt andre triks som er greit å ha med seg? 

Anonymkode: 6f02a...7dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du vil at glasuren skal være sort, så lønner det seg å bruke mørk sjokolade

Anonymkode: 8a667...380

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...