Anonym bruker Skrevet 9. april #1 Del Skrevet 9. april Jeg har kjøpt inn til dette, men lurer litt på hvordan det blir enklest å få helt svart smør/sjokoladekrem? Vi har fargepaste og fargegel, men bør vi bruker hvit eller brun sjokolade? Er det eventuelt andre triks som er greit å ha med seg? Anonymkode: 6f02a...7dc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. april #2 Del Skrevet 9. april Hvis du vil at glasuren skal være sort, så lønner det seg å bruke mørk sjokolade Anonymkode: 8a667...380 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå