Gå til innhold

Steke lammelår på forhånd


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har ikke laget lammelår på mange år og er litt usikker på fremgangsmåten. Jeg lurer litt på om jeg skal steke det nå fra morgenen av, slik at jeg kan skjære det opp kaldt og så bare varme det før servering i kveld? Blir det bra, eller risikerer det å bli tørt?

Anonymkode: 8e2e2...f29

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan steke det på forhånd, men da ville jeg understekt det litt sånn at det ikke blir tørt når du varmer det opp igjen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...