Gå til innhold

Har tørket støvet av raclette-jernet mitt. Trenger tips til hva vi kan steke?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har ikke servert det på mange år så har glemt litt hva vi stekte og ulike tilbehør.

Trenger tips😊

Anonymkode: 45879...60c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forskjellig type ost, kjøtt, løk, sopp alt mulig..?

Anonymkode: 558be...7af

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I de små skuffene under skal man vel egentlig smelte ost, men vi bruker dem til brød. Tynne skiver med spiralloff med kryddersmør, tomat og ost oppå. Lar de steke godt under der, og spesielt ungene synes dette er veldig stas. Oppå platen har vi kjøtt på den ene siden. Strimlet svin og okse. Da barna var yngre fikk de også pølsebiter. Av grønnsaker bruker vi rød og gul paprika, diverse sopp, store strimler med løk og aspargesbønner (koker dem lett først). Tilbehør er ris og diverse sauser alt ettersom hva vi ønsker den dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi smelter ost i skuffene. 
oppå steker vi kylling biter, pølser, strimlet svinekjøtt, okse, og grønnsaker, skiver av kokt potet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi steker reinsdyrsskav, biff, marinert kylling, bacon (både vanlig og kylling) pølser, kjøttboller, scampi, sopp, babymais og asparges. Har røstipoteter ferdig stekt ved siden av.

Steker kjøttet lett og har de i skuffene før vi tar ost oppå og gratinerer alt sammen.

Anonymkode: c1cb5...2be

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...