Anonym bruker Skrevet 24. mars #1 Del Skrevet 24. mars Jeg er vant til sukker, kanel og smørøye, så jeg trenger insprasjon til andre toppinger. Anonymkode: 97ed4...a73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #2 Del Skrevet 24. mars Siden du bare spurte om tips, ikke nødvendigvis sunne tips, så: Brunost, rosiner, honning, oppkuttede mandler, sjokoladebiter 😊 Anonymkode: 35eea...075 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #3 Del Skrevet 24. mars Spiser alltid med banan og kanel. Boen ganger også litt lønnesirup hvis bananen ikke er moden/søt nok. Blåbær eller andre bær er også godt. Anonymkode: ec677...fef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #4 Del Skrevet 24. mars Blåbærsyltetøy og melk. Det går an å bruke vanlige blåbær (enten ferske eller frosne), men da syns jeg det trengs sukker i tillegg. Anonymkode: 24da3...169 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #5 Del Skrevet 24. mars Anonym bruker skrev (4 timer siden): Jeg er vant til sukker, kanel og smørøye, så jeg trenger insprasjon til andre toppinger. Anonymkode: 97ed4...a73 Dattera mi bruker peanøttsmør, det skal visst være veldig godt. Anonymkode: 4d2f5...682 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #6 Del Skrevet 24. mars Most banan eller eplesyltetøy, rosiner i tillegg til sukker, kanel og smørøye Anonymkode: ea379...1ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #7 Del Skrevet 24. mars Blåbær (gjerne frosne), og peanøttsmør. Bruker litt sukrin gold eller litt banan for sødme. Liker også litt hakkete nøtter, mandler eller valnøtter Anonymkode: 06772...dae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #8 Del Skrevet 24. mars Bær eller syltetøy, tar det jeg har. I dag ble det eple kutter i bittesmå terninger, eplebiter og rørte jordbær. Jeg har masse frukt på, vil tippe 2 deler havregrøt og en del "topping" Anonymkode: 755c8...377 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tekla123 Skrevet 24. mars #9 Del Skrevet 24. mars Jeg liker best sitrusfrukter på havregrøten. Enten appelsin, klementin eller kiwi. Fordelen med sitrus et at c-vitamin bedrer opptak av jern (som det er mye av i havre). Jeg lager også grøten på vann, ikke melk, siden melk hemmer jernopptaket. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #10 Del Skrevet 24. mars Revet eple Anonymkode: de8e7...c44 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #11 Del Skrevet 24. mars Jeg kutter opp eple i småbiter, helst et søtt ett, gjerne Pink Lady feks. blander det i varm grøt, lar det stå og godgjøre seg to tre minutter før jeg spiser, gjerne med litt kanel på toppen. Anonymkode: b388f...9b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #12 Del Skrevet 24. mars Cottage cheese og blåbær eller epler eller banan med sukker og kanel seff. Føler jeg spiser kake til frokost hver dag 🙂🤪 Anonymkode: 7192c...635 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #13 Del Skrevet 24. mars Syltetøy. Aller helst aprikos, men jordbær er en hod nummer to. Anonymkode: b993c...f51 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #14 Del Skrevet 24. mars Jeg slenger gjerne en neve rosiner eller tørket aprikos i biter i kjelen når jeg koker grøten. Da trenger jeg ikke sukker på. Om jeg skal lage skikkelig luksusgrøt så hender det at jeg marinerer eplebiter i sukkerlake kokt med kanel, anis og andre krydder. Lar det ligge over natta i kjøleskapet og så har det på grøten neste morgen. Det er kjempegodt. Anonymkode: 8686a...cec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #15 Del Skrevet 24. mars Blåbærsyltetøy, bær eller banan. Anonymkode: 7665e...e7f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #16 Del Skrevet 24. mars Eple, blåbær, nøtter, banan eller tørket frukt. Anonymkode: 114b2...626 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #17 Del Skrevet 24. mars Tekla123 skrev (5 timer siden): Jeg liker best sitrusfrukter på havregrøten. Enten appelsin, klementin eller kiwi. Fordelen med sitrus et at c-vitamin bedrer opptak av jern (som det er mye av i havre). Jeg lager også grøten på vann, ikke melk, siden melk hemmer jernopptaket. Det med c-vitamin og jern var jeg ikke klar over, heller ikke at det mye jern i havre, bra og vite 😊 Jeg har lagd appelsinsaus og hatt på av og til, men det er lenge siden nå, kanskje jeg skal børste litt støv av det igjen og 😊 Hi Anonymkode: 97ed4...a73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #18 Del Skrevet 24. mars Anonym bruker skrev (4 timer siden): Jeg slenger gjerne en neve rosiner eller tørket aprikos i biter i kjelen når jeg koker grøten. Da trenger jeg ikke sukker på. Om jeg skal lage skikkelig luksusgrøt så hender det at jeg marinerer eplebiter i sukkerlake kokt med kanel, anis og andre krydder. Lar det ligge over natta i kjøleskapet og så har det på grøten neste morgen. Det er kjempegodt. Anonymkode: 8686a...cec Vil du dele oppskrift på de marinerte eplebåtene? Hi Anonymkode: 97ed4...a73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mikkemafian Skrevet 24. mars #19 Del Skrevet 24. mars Blåbær, banan og kanel. Peanøttsmør og cottage cheese Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #20 Del Skrevet 24. mars Raspet eple, bruk osterasperen. Gjerne sammen med kanel. Anonymkode: 3cb0e...aea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #21 Del Skrevet 24. mars Anonym bruker skrev (3 timer siden): Vil du dele oppskrift på de marinerte eplebåtene? Hi Anonymkode: 97ed4...a73 Jeg har egentlig ikke noen oppskrift, men jeg koker opp et par dl med vann, har i en ss eller så med sukker, en bit kanelstang, litt vanilje, en stjerneanis eller hel anis og koker til sukkeret er oppløst. Så avkjøler jeg laken, skjærer et syrlig eple i terninger på en halv centimeter og legger det i et syltetøyglass, heller laken over og setter det i kjøleskapet over natta. Anonymkode: 8686a...cec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #22 Del Skrevet 24. mars Chiafrø, vaniljesaus uten sukker Anonymkode: 7a0e5...d89 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. mars #23 Del Skrevet 24. mars Eplebiter, gjerne litt sure / friske epler. Og litt sukker og litt kanel. Anonymkode: 01d20...d71 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars #24 Del Skrevet 25. mars Jeg har aldri brukt sukker, kanel og smørøye på havregrøt. Bruker bær eller syltetøy Anonymkode: 195ca...d3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars #25 Del Skrevet 25. mars Yoghurt med smak. Selv om det tok litt tid å venne seg til lunken yoghurt Anonymkode: 3a092...d65 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå