Gå til innhold

Dramaqueen eller narsissist?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Baksnakker naboer, venner, og det er alltid problemer. Etterpå får man vite at de samme naboene som de nylig har baksnakket og som de ikke liker, har blitt benyttet for å hjelpe til i praktiske situasjoner (bære møbler etc.). Det er ALLTID drama, samtidig som de omtaler seg selv som om de bare vil ha ro og at alle skal ha det bra. I en dialog, slipper man aldri til, han prater i ett, lytter ikke, stopper ei heller opp for å se den andres reaksjon på denne enetalen. Nå har det blitt stort rabalder i nabolaget og han har snudd en situasjon helt rundt og fått med seg utenforstående på sitt "lag". 

Han kan typisk starte en samtale med: Håper at det jeg nå skal si ikke ødelegger vennskapet. Etterpå er det blitt nøyaktig som han advarte om, fordi det som kom ut av munnen var totalt ufint og et overtramp. Dikterte oss på hvor mange watt vi skal ha i utelampen vår, så de ikke blir blendet, samt ba oss være barnevakt i samme samtale. Vi sa nei til begge deler og nå vet vi at de fortalte utenforstående at det var motsatt. Har hele tiden følt og visst at vi ville bli utsatt for noe av dem, har også blitt advart og vi har passet på å ikke utlevere oss til dem. Det viste seg å være et ganske klokt og greit valg. Vet ikke helt hva jeg skal omtale disse folka som, de er gift og oppfører seg helt likt, vet bare ikke om begge er narsissister eller om den ene blir så påvirket av ektefellen sin at det ser like ut, sånn utenfra. 

Noen som har erfaring med slike personer?

Anonymkode: fc730...93f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det ser ut som om dere alle baksnakker hverandre?  Det er alltid de som tar mest plass i et miljø, og det dummeste du gjør ( 🤣 ) er å bry deg om det. 

Ps. hvor mange watt er det i utelampen deres? 

Anonymkode: 18414...2bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Tja. Her kunne man jo slenge ut mange karakteristikker! Fyren har dårlige sosiale antenner, det er opplagt.

- litt for lite brains
- høytfungerende autisme 
- narsissist
- egoist 

Anonymkode: d04ae...f74

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...