Gå til innhold

Søvnvansker hos 6-åring


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Siste halve året sovner hun ikke før kl 22 om kveldene. Tidligst. Dette til tross for hun står opp kl 07  hver dag. Vi har faste gode leggerutiner som avsluttes med prat, lesing og sang på sengen. Men hun ligger lys våken med tankespinn etterpå. Hun gråter ofte fordi hun er frustrert over å ikke få sove.

Siste ukene har hun ikke klart å sovne uten at vi ligger i rommet med henne eller at hun sover i vår seng. Og de gangene hun sovner i sin egen seng, ender det ofte ned at hun kommer inn til oss for å sove. Vi aviser henne aldri, men det begynner å tære på. Vi voksne blir utslitte og sover dårlig selv pga dette. Det er stressende og vi får heller ingen kvalitetstid sammen som samboerpar. Vi legger oss mellom 22-23 selv og rekker knapt en serieepisode uten forstyrrelser. I tillegg til dette har vi en 3 åring som også våkner opptil flere ganger om natten, men sovner heldigvis fort igjen. Sammenlagt tærer det likevel på vår søvn og helse. Som igjen fører til vi blir dårligere foreldre.

Vi håpte det bare skulle være en kort fase, men nå har det nesten vart i ett år og vi føler vi må ta ordentlig tak i det nå.Har noen erfaring på området og vet hva som kan gjøres? Leser mange har god erfaring med melatonin. Noen her som har fått resept på dette av legen for barna med store søvnvansker?

Del gjerne erfaringer på området🌸

Anonymkode: dc254...ed5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Føler så med dere! Vår yngste sov heller aldri! Sovna i 22-23 tiden og opp klokka 6. jeg fikk prøve melatonin hos ei venninne, og han sovna på 10 minutter og sov 10 timer!! Kjøpte dråper på helsekost for å se om det funka eller om det bare var flaks og det funka som ei kule! Ga han dråper han ikke visste om på kvelden, i drikka si. Når flaska var tom dro vi til legen, men han er ganske sær så han mente det var placebo fordi de dråpene ikke inneholdt melatonin (gutten var 4 og ante ikke at han fikk det engang) så jeg har rett og slett handla på iherb. 

Anonymkode: 56693...a22

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...