Gå til innhold

Irriterende huskjøpere


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi eide 2 stk hus i samme gate og solgte det ene huset for 1 år siden. Vi sa til kjøperne at vi var skeptiske til salg, til dem,  fordi vi ikke ønsker å høre klager hver gang vi treffer dem, på grunnlag av naboskapet. Svaret dems var da, "nei, vi er ikke slik". Det endte med salg og i etterkant har vi ikke mottatt annet enn henvendelser fra dem. Det går i henvendelser på alt fra et kjøleskap som sluttet å virke, til omprogrammering av garasjeport, til varmtvannsbereder. Alt var i orden ved overtakelsen. 1 uke etter overtakelsen oppdaget de at et integrert kjøleskap hadde sluttet å virke. Garantien hadde nylig utgått og de kom til oss. Vi tilbudte oss å dekke halve kjøleskapet - noe de ikke hadde krav på men for å unngå bråket gjorde vi det likevel. De fant et nytt og dyrere kjøleskap og spurte om vi kunne betale halvparten. Det gjorde vi, betalte faktisk over kr 10 000,-.

Deretter røk en kodelås og de ville vi skulle dekke den også. 

De betalte kr 18 millioner for huset og forlanger et slags prisavslag i etterkant. De vant budrunden med kr 20 000,- og det virker som om de egentlig bare tigger etter penger nå. Vi har vanskelig for å forstå hva dette egentlig går i. 

Anonymkode: c5099...b0d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om et kjøleskap er integrert og med på salget så er det vel ikke dere som står for garantien uansett. Det er det produsent som gjør. Garantien er på 5 år vanligvis, og det må jo kjøper selv ta opp med stedet produktet ble solgt. 

Dette gjelder jo alt av inventar i boligen, om en lampe, toalett, fryser, kodelås ryker så e det jo noe kjøper må fikse selv. Om du er i tvil så spør megler. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...