Gå til innhold

Hva er din beste rett med kylling?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

12 timer siden, sug lut skrev:

Det er i grunnen oppskriften. Stappet smør, hvitløk og appelsin inni. Legger kylling i leirgryte oppå og rundt grønnsaker i grove biter og hvitløksbåter til det er fullt, noen smørklstter oppå, salt og pepper og røkt paprika dryss utenpå, inn på 200 grader i kald ovn og står i to timer.

 

Dette må jeg lage. Blir skinnet sprøtt, eller bruke grill på slutten? 

Anonymkode: 2e121...0fe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Denne, ris med kyllinglår. 

Løk, buljong, ris, gulrot, persille.

920516C2-E10A-4024-8399-1389B5199E30.jpeg

Anonymkode: dc489...e13

Hvordan lager du denne?

Anonymkode: b47b9...47f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 20.10.2020 den 17.13, Anonym bruker skrev:

Tusen takk😃

Anonymkode: b653c...2dc

Evt gjøre det enda enklere. Denne Toro posen og putte oppi alt det du liker best🤪🤗 Du sparer noen ingredienser, bla creme fraiche. Dermed blir det samme pris også. Viktigste at du sparer masse tid og trenger ikke følge oppskrift.

https://www.toro.no/produkter/toro-kremet-kyllingsuppe-83g/

Anonymkode: 76f2f...a3b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Anonym bruker skrev:

Dette må jeg lage. Blir skinnet sprøtt, eller bruke grill på slutten? 

Anonymkode: 2e121...0fe

Du kan vurdere å ta av lokket på leirgryta på slutten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi pleier å ha en helstekt kylling til oss i familien på fem, så vi har to kyllinger hvis vi har gjester. Hiver det vi har av rotgrønnsaker og løk i en leirgryte eller stor ildfast form, og legger kyllingen på toppen. Ofte lager vi en blanding av smør, urter og finhakket bacon som vi dytter forsiktig under skinnet, det blir utrolig godt. Fyller fuglen med sitronbåter og rosmarinkvister. 
 

Nå på høsten er jo suppe veldig godt, f.eks. Tom ka gai. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvordan lager du denne?

Anonymkode: b47b9...47f

Sorry har ikke sett før nå. 

Koker ønsket antall kyllinglår med 2 buljongterninger.


Steker 1 liten løk i olje til den blir myk.

Tilsett så risen, basmatiris er best til denne.

Stek 2-3 minutter mens du rører. Tilsett kraft fra kyllinglårene. Smak til med salt og pepper. Så har du det i form og inn i ovnen. Etter ca 10 min har du i kyllinglårene.  Pass på at vannet/kraften ikke fordamper før risen er ferdig. 

Persille eller annen krydder/urter kan du også ha i etter ønske.
 

(Eller du kan steke kyllinglårene for seg selv )

Anonymkode: dc489...e13

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...