Gå til innhold

Skal ha foccaciabrød med til brunsj i morgen


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vil jo det skal være ferskt så vil ikke lage det i kveld. Men siden det må være ferdig til kl 11 i morgen og jeg ikke har tenkt å stå opp kl 8 så tenkte jeg å lage deigen før jeg legger meg i dag og la den heve i natt. 

Må den da stå i kjøleskap eller kan den stå i romtemperatur over natten?

Anonymkode: febb2...575

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ta mye mindre gjær enn i oppskriften, google kaldheving så får du en pekepinn. Så lar du den stå i kjøleskapet i natt, men tar den frem og setter den på benken med en gang du våkner i morgen så den får romtemperatur før du setter den i ovnen.

Anonymkode: 0f479...66b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm...Så spennende. Jeg skal også servere foccacia i morgen.

Kan man bruke hvilken som helst oppskrift til landheving? Med mindre gjær? Jeg trenger ikke en hel langpanne..

Ville vært praktisk!

Anonymkode: a6669...da1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig rart å se "focaccia" feilstavet i hele denne tråden. 

Anonymkode: 68f65...db0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...