Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #1 Skrevet 16. mai 2020 Vil jo det skal være ferskt så vil ikke lage det i kveld. Men siden det må være ferdig til kl 11 i morgen og jeg ikke har tenkt å stå opp kl 8 så tenkte jeg å lage deigen før jeg legger meg i dag og la den heve i natt. Må den da stå i kjøleskap eller kan den stå i romtemperatur over natten? Anonymkode: febb2...575
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #2 Skrevet 16. mai 2020 Ta mye mindre gjær enn i oppskriften, google kaldheving så får du en pekepinn. Så lar du den stå i kjøleskapet i natt, men tar den frem og setter den på benken med en gang du våkner i morgen så den får romtemperatur før du setter den i ovnen. Anonymkode: 0f479...66b
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #3 Skrevet 16. mai 2020 https://www.godt.no/oppskrift/1670/kaldhevet-foccacia-med-og-uten-fyll Anonymkode: 0f479...66b
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #4 Skrevet 16. mai 2020 Jeg ville gjort det sånn som dette: https://bakemagi.no/kaldhevet-foccacia/ Anonymkode: 0f479...66b
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #5 Skrevet 16. mai 2020 Hm...Så spennende. Jeg skal også servere foccacia i morgen. Kan man bruke hvilken som helst oppskrift til landheving? Med mindre gjær? Jeg trenger ikke en hel langpanne.. Ville vært praktisk! Anonymkode: a6669...da1
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #6 Skrevet 16. mai 2020 Så utrolig rart å se "focaccia" feilstavet i hele denne tråden. Anonymkode: 68f65...db0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå