Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #1 Skrevet 16. mai 2020 Mp lage brød før melet går ut på dato. Eller det har gått ut for ikke så lenge siden så jeg vil forte meg. Har alle ingredienser, men mangler en. Det er kulturamelk. Noe jeg kan bruke i stedet? Anonymkode: 8e85b...209
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #2 Skrevet 16. mai 2020 Yoghurt, kefir, Biola, rømme, creme fraiche etc eller helt vanlig melk eller vann. Eller litt av hvert. 🙂 Anonymkode: c898b...53a
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #3 Skrevet 16. mai 2020 Om du vil ha syrnet melk kan du bruke hva som helst annet som er syrnet. Men jeg har aldri brukt det i brød, vann er vel mest vanlig, eller melk i loff og fine brød. I brød kan du bare eksprimentere, det meste blir bra Anonymkode: 41ba0...709
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #4 Skrevet 16. mai 2020 Man behøver ikke kulturmelk for å lage brød, ville bare funnet en oppskrift som ikke inneholder kulturmelk. Anonymkode: 48347...4b2
Syngensang Skrevet 16. mai 2020 #5 Skrevet 16. mai 2020 Har aldri i mitt liv sjekka dato på mjølet. Så om du ikkje treng brød ville eg berre venta til eg hadde kulturmjølk, evt som dei andre seier, finne ei oppskrift uten kulturmjølk.
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #6 Skrevet 16. mai 2020 1 time siden, Anonym bruker skrev: Man behøver ikke kulturmelk for å lage brød, ville bare funnet en oppskrift som ikke inneholder kulturmelk. Anonymkode: 48347...4b2 Den står bak melet. Melet må brukes. Der står kultura/skummet. Så jeg kan bruke vanlig melk og da? Anonymkode: 8e85b...209
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2020 #7 Skrevet 16. mai 2020 12 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den står bak melet. Melet må brukes. Der står kultura/skummet. Så jeg kan bruke vanlig melk og da? Anonymkode: 8e85b...209 Hvis du kommer deg inn hit så har du vel google? Søk på oppskrift på brød. Velg en oppskrift du har ingredienser til. Anonymkode: 48347...4b2
Syngensang Skrevet 16. mai 2020 #8 Skrevet 16. mai 2020 Eller lag kake, vafler, bollar, sveler, kjeks, småkaker, kanelbollar eller trommdeig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå